Actual

OPC, amenzi de 22.500 de lei pentru patiseriile “Dumy” și oprirea de la prestarea de servicii

feb. 20, 2018 Mihaela Tîrpan

Horia Constantinescu, inspectorul șef al OPC Constanța, a anunțat astăzi că patronii cofetăriei Dumy din Constanța au primit amenzi în valoare totală de de 22.500 de lei și oprirea temporară de la prestarea serviciilor. Astfel, Dumy Palazu Mare a primit amendă în valoare de 12.500 de lei și Dumy Patiserie amendă în valoare totală de 10.000 de lei. Tot la punctul de lucru de la Palazu Mare au fost oprite de la comercializare 288 de kg de produse.

Echipele de control au luat în calcul, potrivit lui Constantinescu, “practici comerciale inselatoare: frisca tip, ciocolata tip, conditii de depozitare, proceduri nesigure, ustensile nepotrivite prestarii de servicii, igiena.”

Citiți și:

(VIDEO) Brioșe cu rugină, frișcă și ciocolată sintetice, asta au descoperit inspectorii OPC la Cofetăria Dumy din Constanța

Comments

comments

Mihaela Tîrpan

About The Author

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!