Conecteaza-te cu noi

Actual

(VIDEO) Brioșe cu rugină, frișcă și ciocolată sintetice, asta au descoperit inspectorii OPC la Cofetăria Dumy din Constanța

Published

on

Inspectorii din cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor din Constanța continuă acțiunile de control în cadrul unităților de alimentația publică din zonă. Astăzi, inspectorul șef al OPC Constanța, Horia Constantinescu, a prezentat mai multe fotografii și clipuri video prin care aduce la cunoștința opiniei publice modul în care sunt preparate prăjiturile în Confetăria Dumy din municipiul Constanța, cunoscuta cofetărie din cartierul Tomis Nord.

“Nu s-au încheiat documentele controlului, dar sigur vor fi închise atât cofetăria, cât și patiseria până când vor fi conforme cu cerințele de comercializare a acestor produse. Vor trebui să corespundă din punctul de vedere al igienizării, folosirea de ustenisele care să nu pună în pericol sănătatea cetățenilor, precum și afișarea ingredientelor folosite în prepararea produselor. De aici a și plecat controlul: am depistat la comercializare produse care nu prezintă etichete. La control, am găsit produse care imită frișca, de exemplu. Era un produs făcut din grăsimi vegetale. La fel și ciocolata… Acesta este un pericol la adresa copiilor”, a declarat șeful OPC Constanța, Horia Conatntinescu, pentru ziarul nostru.

Pe internet, cofetaria se prezintă așa:

http://www.cofetariadumy.ro/

Advertisement

Ce au găsit inspectorii OPC Constanța? Brioșe cu rugină și produse expirate, asta au găsit inpectorii OPC la fața locului, iar imaginile vi le prezentăm și noi.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions