Actual Slide

(VIDEO) Brioșe cu rugină, frișcă și ciocolată sintetice, asta au descoperit inspectorii OPC la Cofetăria Dumy din Constanța

feb. 19, 2018 Mihaela Tîrpan

Inspectorii din cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor din Constanța continuă acțiunile de control în cadrul unităților de alimentația publică din zonă. Astăzi, inspectorul șef al OPC Constanța, Horia Constantinescu, a prezentat mai multe fotografii și clipuri video prin care aduce la cunoștința opiniei publice modul în care sunt preparate prăjiturile în Confetăria Dumy din municipiul Constanța, cunoscuta cofetărie din cartierul Tomis Nord.

„Nu s-au încheiat documentele controlului, dar sigur vor fi închise atât cofetăria, cât și patiseria până când vor fi conforme cu cerințele de comercializare a acestor produse. Vor trebui să corespundă din punctul de vedere al igienizării, folosirea de ustenisele care să nu pună în pericol sănătatea cetățenilor, precum și afișarea ingredientelor folosite în prepararea produselor. De aici a și plecat controlul: am depistat la comercializare produse care nu prezintă etichete. La control, am găsit produse care imită frișca, de exemplu. Era un produs făcut din grăsimi vegetale. La fel și ciocolata… Acesta este un pericol la adresa copiilor”, a declarat șeful OPC Constanța, Horia Conatntinescu, pentru ziarul nostru.

Pe internet, cofetaria se prezintă așa:

http://www.cofetariadumy.ro/

Ce au găsit inspectorii OPC Constanța? Brioșe cu rugină și produse expirate, asta au găsit inpectorii OPC la fața locului, iar imaginile vi le prezentăm și noi.

Comments

comments