Connect with us

Administratie

Palaz cere PNL să se delimiteze de „bombardierul de Medgidia“

Tatian Iorga

Publicat

la

Scenele violente de ieri de la Primăria Medgidia, unde primarul Valentin Vrabie a fost agresiv cu viceprimarul Luminița Vlădescu nu aveau cum să treacă neobservate în spațiul public. Printre cei care au taxat dur gestul primarului din Medgidia se numără și vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, liderul PMP Claudiu Palaz. Acesta a solicitat PNL, într-o postare pe Facebook, să se delimiteze de Vrabie, spunând că „acest BOMBARDIER DE PRIMAR nu are ce căuta în administrație

„Ce nu înțeleg este de ce nu se delimitează PNL de gesturile unor astfel de oameni?! Culoarea politică NU JUSTIFICĂ COMPORTAMENTUL MITOCĂNESC AL acestui individ! Indiferent dacă ești PNL, PSD, PMP, USR! Sau să înțelegem că STAREA DE URGENȚĂ NAȘTE MONȘTRII în administrație? Consider că acest BOMBARDIER DE PRIMAR nu are ce căuta în administrație. Un profitor al situației de urgență prin faptul că instituțiile statului sunt sub anestezie în aceasta perioada și nu se pot sesiza, iar el știe asta! Oare chiar nu se vrea reforma administrației locale prin promovarea unor oameni care să-și respecte semenii? Sau voturile sunt mai presus de orice, iar BOMBARDIERII CANDIDAȚI au liber la “ce vrea Mușchii lor”?! Aștept o delimitare a PNL Constanța publică, clară și fără să-i găsească scuze PRIMARULUI Vali vrabie, BOMBARDIER DE MEDGIDIA, pentru devierea de comportament decent care ar trebui să caracterizeze aleșii locali!“, spune Palaz.

Citește și:

Scandal monstru în Primăria Medgidia. Vrabie a bruscat-o pe Vlădescu. Primarul neagă violența, dar nu și conflictul

Comments

comments

Administratie

CJ Constanța scoate la concurs postul de director al Centrului Cultural „Teodor Burada“

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

După ce consilierii județeni au votat, ieri, un proiect de hotărâre ce viza eliberarea din funcție a directorului general interimar al Centrului Cultural Județean Constanța „Teodor Burada”, Nicoleta Bercaru, președintele CJ Constanța, Horia Țuțuianu, scoate postul la concurs. Astfel, șeful Consiliului Județean Constanța a inițiat un proiect de hotărâre privind aprobarea Caietului de obiective elaborat în vederea organizării concursului de proiecte de management pentru Centrul Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T. Burada”. Inițiativa a fost inclusă pe ordinea de zi a ședinței extraordinare a CJC care va avea loc luni, 6 iulie. De asemenea, în cadrul aceleiași ședințe mai este propus un proiect privind aprobarea Comisiei pentru concursul de proiecte de management la Centrul Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T. Burada”.

Nicoleta Bercaru a condus Centrului Cultural Județean Constanța „Teodor Burada” doar o lună, între 29 mai și 30 iunie, fiind demisă cu votul majorității consilierilor județeni. Proiectul care a stat la baza demiterii Nicoletei Bercaru a fost inițiat de consilierii județeni ai PNL și a fost introdus pe ordinea suplimentară a ședinței de ieri. Inițiativa a trecut cu voturile PNL, PMP și ALDE. Nicoleta Bercaru a fost consilier județean până în luna mai.

Comments

comments

Continuă să citești

Administratie

Emil Banias va fi reinstalat în funcția de consilier județean. A câștigat procesul cu Prefectura

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Fostul consilier județean Emil Banias va fi repus în funcția publică pe care a pierdut-o atunci când a fost dat afară din ALDE. După ce a câștigat procesul cu Prefectura Constanța, președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu, a inițiat un proiect de hotărâre privind redobândirea calității de consilier județean a lui Emil Banias. Pentru ca Banias să-și recapete calitatea de consilier județean, aleșii trebuie să voteze încetarea calităţii de consilier judeţean a Steluței Lebidov (ALDE). Amintim că, Emil Banias și-a pierdut calitatea de consilier județean în urmă cu trei ani când ALDE l-a dat afară și a cerut Prefecturii să îi înceteze și mandatul de consilier județean. Emil Banias este fratele deputatului Mircea Banias, fost membru ALDE, actualmente membru PNL.

Comments

comments

Continuă să citești

Administratie

Consilierii județeni, chemați în ședință extraordinară. Alocările de fonduri către primării, supuse aprobării

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Consiliul Județean Constanța este convocat luni, 6 iunie, într-o ședință extraordinară în care cadrul căreia vor fi supuse mai multe proiecte de hotărâre. Printre acestea se numără și proiectul prin care Emil Banias este repus în funcția de consilier județean, dar și două proiecte prin care sunt alocați bani către primării. Totodată, președintele CJC propune organizarea concursului de proiecte de management pentru Centrul Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T. Burada”.

„Art.1. Se convoacă Consiliul Județean Constanța în ședință extraordinară pentru data de 06.07.2020, ora 13,00 în sala “Remus Opreanu” din cadrul Palatului Administrativ – Consiliul Județean Constanța, cu următorul proiect al Ordinii de zi:

  1. Proiect de hotărâre privind încetarea calităţii de consilier judeţean a doamnei Lebidov Steluţa şi redobândirea calităţii de consilier judeţean a domnului Banias Emil Sorin.

Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia

  1. Proiect de hotărâre privind repartizarea pe unităţi administrativ-teritoriale a unor sume din cote defalcate din impozitul pe venit în anul 2020 pentru susţinerea programelor de dezvoltare locală, pentru susţinerea programelor de infrastructură care necesită cofinanţare locală, precum şi pentru cheltuielile de funcţionare pe care unităţile administrativ-teritoriale din judeţ, în mod justificat, nu le pot finanţa din veniturile proprii, inclusiv din impozitul pe venit repartizat şi din sume defalcate din taxa pe valoare adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale.

Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia

  1. Proiect de hotărâre privind repartizarea pe unităţi administrativ-teritoriale a sumelor defalcate din T.V.A. pe anul 2020, pentru finanţarea cheltuielilor privind drumurile judeţene şi comunale.

Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării Bugetului de venituri şi cheltuieli şi a Listei obiectivelor de investiţii ale Judeţului Constanţa, pe anul 2020.

Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Caietului de obiective elaborat în vederea organizării concursului de proiecte de management pentru Centrul Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T. Burada”.

Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Comisiei pentru concursul de proiecte de management la Centrul Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T. Burada”.

Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia“, se arată în covocatorul ședinței extraordinare.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: