Connect with us

Stiri

Pentru o săptămână, un autobuz se va plimba prin Constanța

Maria Ionescu

Publicat

la

Astăzi, pe străzile din Constanța, mai exact pe linia 40, a fost văzut  un autobuz Karsan Atak aflat în probe. Imediat ne-am imaginat că RATC are bani și că își dorește să achiziționeze această mașină de transport în comun. Motiv pentru care l-am sunat pe directorul general Ovidiu Cristian Tănase pentru a-i afla opinia. El ne-a spus că, deocamdată, regia nu are fonduri pentru a cumpăra autobuze, dar că se fac diferite testări pentru o eventuală achiziție preconizată a avea loc anul viitor. “De astăzi și până vineri se va plimba prin oraș acest autobuz. Noi trebuie să vedem cât este de bun și să facem alegerile cuvenite. În cursul săptămânii trecute, am avut în probe un alt autobuz, marca Isuzu. Autobuzele mari pe care le avem sunt în stare bună și dorim să achiziționăm niște autobuze mai mici. Facem testări pentru a stabili ce anume vom cumpăra”, ne-a declarat directorul general Tănase.

Autobuzul Karsan Atak are 25 de locuri pe scaune și 35 în picioare și este dotat cu motor Euro 6, așadar se încadrează în normele de poluare. Dar rămâne de văzut ce va fi pe viitor …

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Stiri

Fără apă potabilă în localitățile Limanu, 2 Mai și Vama Veche

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea unor lucrări de reabilitare și modernizare la nivelul Gospodăriei de apă Limanu, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile în noaptea de joi spre vineri, 17 spre 18 septembrie 2020, în intervalul orar 22,00 – 04,00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Limanu, 2 Mai și Vama Veche.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de aceste intervenții să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, precizează Biroul de presă.

Foto: Ilustrativ

 

 

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Mâine se oprește apa în orașul Murfatlar

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei vane, cu diametrul de 400 mm, la nivelul conductei de alimentare cu apă, de pe strada General Vasile Milea din orașul Murfatlar, RAJA S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, marți – 15 septembrie 2020, în intervalul orar 09,00 – 16,00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei toți onsumatorii din localitatea Murfatlar.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Consumatorii din Agigea și Lazu, fără apă potabilă

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Ca urmare a unei avarii survenite astăzi, 7 septembrie 2020, pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 500 mm din localitatea Agigea (zona Dedeman), județul Constanța, RAJA S.A. a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, în intervalul orar 13.30 – 18.30.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Agigea și Lazu.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: