Connect with us

Stiri

Pentru o săptămână, un autobuz se va plimba prin Constanța

Published

on

Astăzi, pe străzile din Constanța, mai exact pe linia 40, a fost văzut  un autobuz Karsan Atak aflat în probe. Imediat ne-am imaginat că RATC are bani și că își dorește să achiziționeze această mașină de transport în comun. Motiv pentru care l-am sunat pe directorul general Ovidiu Cristian Tănase pentru a-i afla opinia. El ne-a spus că, deocamdată, regia nu are fonduri pentru a cumpăra autobuze, dar că se fac diferite testări pentru o eventuală achiziție preconizată a avea loc anul viitor. “De astăzi și până vineri se va plimba prin oraș acest autobuz. Noi trebuie să vedem cât este de bun și să facem alegerile cuvenite. În cursul săptămânii trecute, am avut în probe un alt autobuz, marca Isuzu. Autobuzele mari pe care le avem sunt în stare bună și dorim să achiziționăm niște autobuze mai mici. Facem testări pentru a stabili ce anume vom cumpăra”, ne-a declarat directorul general Tănase.

Autobuzul Karsan Atak are 25 de locuri pe scaune și 35 în picioare și este dotat cu motor Euro 6, așadar se încadrează în normele de poluare. Dar rămâne de văzut ce va fi pe viitor …

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!