Connect with us

Politica

Peste 300 de femei, școlite la Mamaia de liderii PSD în tainele politicii

Published

on

În această seară, la Pavilionul Expozițional din Constanța a avut loc deschiderea celei de-a șaptea ediții a Școlii Politice de Vară a Organizației Femeilor Social Democrate. Social democrații spus că peste 300 de membre ale PSD din întreaga țară au răspuns prezent invitației la cel mai important eveniment al organizației de femei. Acestea au fost întâmpinate la malul mării de președintele OFSD Constanța, Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna.

„Cuvântul de deschiderea al lucrărilor a fost rostit de președintele Organizației Județene PSD Constanța, Felix Stroe, care le-a urat un călduros bun venit și, în același timp, și-a reafirmat susținerea pentru toate femeile care doresc să participe activ pe scena politică din România“, se arată într-un comunicat al PSD Constanța.

Prezenți la eveniment au fost și ministrul Muncii și Justiției Sociale, Marius Budăi, secretarul OFSD, Maria Lazăr, președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, precum și europarlamentarele Carmen Avram și Maria Grapini. De asemenea, femeile social democrate au participat și la o dezbatere despre percepția cetățenilor cu privire la principalele teme de pe agenda publică, dezbatere susținută de cunoscutul analist politic, Marius Pieleanu. Mâine, alături de femeile social democrate va fi și președintele Partidului Social Democrat, Viorica Dăncilă, prim-ministrul României, însoțită de Mihai Fifor, secretarul general al PSD și Eugen Teodorovici, președintele executiv al Partidului Social Democrat. Până în 1 septembrie, cele 300 de doamne social democrate vor participa la Pavilionul Expozițional la sesiuni de dezbateri și consultări pe teme variate printre care și importanța alegerilor prezidențiale din toamna acestui an, se mai arată în comunicatul PSD.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta