Conecteaza-te cu noi

Politica

PNL anunță că nu a cedat niciun minister către PSD. NU a avut loc nicio negociere

Published

on

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionut Stroe, a declarat marţi că nu a avut loc nicio negociere sau discuţie pe tema rocadei şi reorganizării guvernamentale şi nu s-a luat nicio decizie în şedinţa coaliţiei, el arătând că deciziile referitoare la acest subiect se vor lua de către partide în structurile lor de conducere şi validate ulterior de către coaliţie.

Liberalul a mai precizat că PNL urmează să discute în următoarele săptămâni toate detaliile, în interiorul formaţiunii.

”Informaţiile apărute astăzi pe surse privind rotativa sunt false.Zvonuri conjuncturale fără vreo legatură cu realitatea lansate de terţi cu anume interese politice. Nu a avut loc nicio negociere sau discuţie pe tema rocadei şi reorganizării guvernamentale”, a spus purtătorul de cuvânt al PNL.

Ionuţ Stroe a precizat că în şedinţa coaliţiei de marţi, care a avut loc la Palatul Victoria, nu s-a luat nicio decizie.

”Nu s-a luat niciun fel de decizie astăzi ( marţi,nr). De altfel, deciziile referitore la acest subiect se vor lua de către partide in structurile lor de conducere si validate ulterior de către coaliţie. Deocamdată nu am ajuns în acest punct, e încă devreme pentru asemenea decizii dar în ceea ce priveşte PNL, urmează să discutăm în următoarele săptămâni în interiorul PNL toate detaliile şi, de îndată ce vom lua o decizie, fiţi siguri că o vom anunţa”, a mai spus Stroe.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions