Connect with us

Actual

Pompierii intervin la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța

Published

on

Condiții meteo extreme noaptea trecută – a plouat torențial în județul Constanța. De altfel, meteorologii au emis și un RoAlert cod roșu furtună în mai multe localități constănțene, în data de 3 septembrie în intervalul orar 3.00 – 4.00.

La această oră, pompierii constănțeni intervin cu motopompele la Spitalul de Boli Infecțioase din municipiu pentru a degaja molozul de lângă clădire și a evacua apa prelinsă în interior.

Potrivit Biroului de presă al ISU Constanța, în urma furtunii apa de ploaie s-a prelins la subsolul clădirii spitalului.

Reamintim faptul că și la această oră județul Constanța se află sub cod portocaliu de vreme rea.

Știre în curs de actualizare.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!