Conecteaza-te cu noi

Politica

Ponta, atac la adresa lui Dragnea: Trebuie să înțeleagă că nu e guvernul Teleormanului

Published

on

Fostul premier Victor Ponta a lansat cu o zi înainte de ședința CEX un atac dur la adresa lui Liviu Dragnea, spunând că acesta trebuie să înțeleagă că „Guvernul este al României, nu este al Teleormanului”. Totodată, Victor Ponta a subliniat că susține Guvernul Grindeanu, transmite stiripesurse.ro.

„Nu vreau să ne facem de râs, dându-ne guvernul nostru jos. Sunt motive personale, dar acestea sunt greșite în politică când le aplici. Să se obișnuiească cu ideea că Guvernul este al României, nu e nici al Teleormanului, nici al vreunei persoane, iar Guvernul trebuie să facă treabă pentru România. Dacă sunt probleme cu miniștrii, să-i schimbe pe cei care nu sunt buni. Eu susțin Guvernul, văd că alții îl atacă”, a declarat Victor Ponta.

Ponta a mai spus că nu a fost invitat la ședința CEX de miercuri.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions