Actual

Poșetă cu bani și documente, pierdută la Medgidia! Vedeți cine a găsit-o

mart. 15, 2018 Maria Ionescu

Astăzi, 15 martie, în jurul orei 12.00, plutonier adjutant Drugă Daniel şi plutonier major Voicu Eduard din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa – Detaşamentul 7 Medgidia, în timpul executării serviciului de pază şi protecţie la Judecătoria Medgidia, au observat pe holul instituţiei o poşetă uitată.

În prezenţa unui martor asistent, subofiţerii  au inventariat  bunurile aflate în poşetă pentru a găsi un act de identitate, în vederea identificării persoanei care a pierdut-o. Ulterior, jandarmii au găsit-o pe păgubită şi i-au returnat poşeta  în care se aflau documente de identitate, carduri bancare, un telefon mobil, 558 lei şi 115 euro.

După ce a verificat conţinutul poşetei şi a constatat că nu-i lipseşte nimic, păgubita a mulţumit reprezentanţilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa şi a spus că va acorda o atenţie mai mare bunurilor personale.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!