Connect with us

Politica

Premierul Ciucă anunță rectificarea bugetară: fiecare ministru va avea bugetul tăiat

Published

on

Rectificarea bugetară va avea loc în prima decadă a lunii august, a anunțat joi premierul Nicolae Ciucă. Conform premierului, discuțiile la nivelul Guvernului referitoare la rectificarea bugetară au început înainte de intrarea în ultima lună a primului semestru.

„Ieri am avut o dicuție mai consistentă pentru că așa cum am decis urmează ca rectificarea bugetară să se producă în prima decadă a lunii august”, a declarat Ciucă, conform Mediafax.

Potrivit acestuia, la rectificare va trebui să se țină cont de unele angajamente asumate, printre care reducerea cu 10% a cheltuielilor pentru bunuri și servicii de la fiecare minister în parte, dar și asigurarea coerenței implementării programelor Sprijin pentru România.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement