Politica Slide

Președintele Iohannis participă la manifestările organizate de Ziua Marinei Române

Aug 11, 2017 Mihaela Tîrpan

Președintele Klaus Iohannis va participa marți la festivitățile prilejuite de Ziua Marinei Române, eveniment care se va desfășura la Constanța.

Potrivit agendei șefului statului, publică pe pagina de internet a administrației prezidențiale, manifestările vor începe la ora 10.00, pe faleza din fața Comandamentului Flotei din municipiul Constanța.

Amintim că președintele Iohannis a participat anul trecut pentru prima oară de la preluarea mandatului la manifestările de dedicate Ziua Marinei Române.

sursa foto: Stirile Pro TV

Comments

comments

Mihaela Tîrpan

About The Author

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!