Connect with us

Administratie

Primăria Castelu livrează tichetele sociale. Vezi procedura

Published

on

Primăria Castelu îi informează pe locuitori că vineri, 13 noiembrie, vor fi livrate tichetele sociale, pe suport electronic, destinate pensionarilor cu vârsta peste 75 de ani cu venituri echivalente cu indemnizația socială din localitățile Castelu și Nisipari, pe baza listelor primite de la Casa de Pensii, conform O.U.G. 115/2020.

Pentru orice informație, vă puteți adresa paginii de Facebook a primăriei sau adresei de e-mail registratura@primariacomuneicastelu.ro

Iată detaliile:

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!