Connect with us

Exclusiv

Primăria Cernavodă, un nou contract, pe mii de euro, la buticul de patru metri pătrați

Published

on

Pe 11 septembrie a.c., Orașul Cernavodă a încheiat un contract pentru achiziționarea de diverse produse alimentare în vederea asigurării hranei zilnice necesare copiilor înscriși în Centrul de zi Creșa 1 și Creșa 2. Potrivit anunțului urcat în SICAP de administrația locală din Cernavodă, contractul a fost atribuit societății Crizantema Com SRL, cu sediul social în comuna Făcăieni din județul Ialomița. Firma selectată urmează să încaseze de la buget 161.371,4 lei plus TVA (34.834 de euro plus TVA). Autoritatea contractantă nu a organizat o licitație electronică, aplicând o procedură simplificată. De altfel, în anunț nu se precizează dacă au fost depuse și alte oferte de participare la procedură, ceea ce arată că firma din Făcăieni a fost singura ofertantă.

Crizantema Com este o firmă abonată la contractele de furnizare ale Primăriei Cernavodă, de când aceasta este condusă de binomul Negoiță-Șerif. Societatea deține un punct de lucru în Cernavodă, în fapt un butic de 4 metri pătrați, situat la intersecția străzilor Mircea cel Bătrân și Unirii. Pe 16 februarie 2018, Ordinea.Ro a publicat un articol cu titlul ”Primăria Cernavodă a încheiat 269 de contracte cu un butic de patru metri pătrați”. Relatam atunci că acest chioșc în care se vând detergenți și mezeluri a livrat Primăriei mii de suluri de hârtie igienică, expresoare de cafea, colivă, șampanie, pișcoturi, fructe, sandwich-uri, produse de protocol și produse de curățenie. O scurtă vreme, Primăria a suspendat achizițiile de la butic, însă le-a reluat apoi cu același sârg.

Citește și:

Primăria Cernavodă a încheiat 269 de contracte cu un butic de patru metri pătrați

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Adrian Cârlescu este fondator și redactor-șef al publicației Ordinea.Ro. Activează în presa locală constănţeană din anul 1998. A fost reporter şi editor de ştiri la MTC TV, redactor-şef la Replica de Constanţa, redactor în departamentul de investigații la Ziua de Constanţa, co-fondator la Dezvăluiri.Ro, redactor de investigații la Constanța.ro. Este absolvent al Facultăţii de Filosofie a Universităţii din Bucureşti (1998), finalizată cu o teză de licenţă coordonată de profesorul Gabriel Liiceanu, şi a unui master de filosofia culturii (2000). Este autor al volumului „Columbia – spectacolul morţii. Regimul de detenţie în Colonia Cernavodă a Canalului Vechi”, Editura Ex Ponto, Constanța, 2014, și coautor coordonator al volumului ”O istorie a orașului Cernavodă”, Editura Star Tipp, Slobozia, 2015.