Conecteaza-te cu noi
SEAS

Administratie

Primăria Constanța caută o firmă care să toaleteze arborii. Pune la bătaie 800.000 de lei

Published

on

Primăria a publicat un anunț prin care caută o firmă care să taie, să igienizeze și să  toaleteze arborii din municipiul Constanța.

„Obiectul prezentului contract constă în achiziția și contractarea serviciilor de „tăiere, igienizare, toaletare și tăiere de corecție arbori din Municipiul Constanța”. Activitățile serviciului sunt reprezentate de operațiuni la arbori privind intervenţii cu tăieri în coroana acestora, cu operațiuni de eliminare a ramurilor uscate și a celor care afectează siguranța traficului pietonal şi rutier, a imobilelor aflate în apropiere, precum şi a celor de pe traseul rețelelor aeriene. Numărul de zile pana la care se pot solicita clarificări înainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor: 20 zile. Autoritatea contractanta va răspunde in mod clar si complet tuturor solicitărilor de clarificare/informațiilor suplimentare in ziua a 11 a zi fata de termenul limita de depunere a ofertelor.“, se arată în anunț.

Pentru acest serviciu, Primăria este dispusă să aloce 6.807.528 de lei fără TVA sau 8.100.958 cu TVA.

„Activitățile serviciului sunt reprezentate de operațiuni la arbori privind intervenţii cu tăieri în coroana acestora, cu operatiuni de eliminare a ramurilor uscate și a celor care afectează siguranţa traficului pietonal şi rutier, a imobilelor aflate în apropiere, precum şi a celor de pe traseul reţelelor aeriene.“, se mai arată în anunț.

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions