Societate

Primăria Constanța cumpără camionetă pentru transportul maidanezilor

mai 14, 2018 Mihaela Tîrpan

Conducerea Primăriei municipiului Constanța anunță intenția de a achiziționa, în sistem de leasing, un autovehicul de tip camioneată necesar pentru transportul câinilor ridicați de pe străzile din municipiu.

Conform documentului, este vorba despre un autovehicul achiziționat în sistem de leasing operațional pe 4 ani.

Prin anunțul postat pe pagina de internet a Primăriei municipiului Constanța, se dorește determinarea valorii estimate furnizarea unui vehicul tip camionetă, pentru transportul câinilor ridicați de pe străzile municipiului Constanța, în sistem leasing operațional pe 4 ani.

Se solicită oferte de preț și propuneri tehnice conform specificațiilor tehnice nr. 76026/08.05.2018, în vederea identificări soluțiilor optime.

Data limită de transmitere a ofertelor este 4.06.2018.

Orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite oferte de preț și oferte tehnice (date, modele, poze, etc.) conform specificațiilor tehnice pe adresa de e-mail: corneliu.stuparu@primaria-constanta.ro, cât și la sediul Primăriei municipiului Constanta, b-dul Tomis nr. 51.

http://www.primaria-constanta.ro/docs/default-source/documente-pwpmc/Achizitii-publice/Consultarea-pietei/consultarea-pie%C8%9Bei-2018/anunt-achizitie-consultare-autovehicul-pentru-transport-caini.pdf?sfvrsn=2

sursa foto: cuget liber

Comments

comments