Societate

Primăria Constanța cumpără servicii de formare profesională. Vezi cât plătește

apr. 11, 2018 Mihaela Tîrpan

Conducerea Primăriei municipiului Constanța anunță intenția de a achiziționa servicii de formare profesională pentru cursul de antreprenoriat aferent proiectului “Măsuri integrate pentru o viață mai bună”.

Valoarea estimată a acestui contract se ridică la suma de 50.000 lei fără TVA, potrivit anunțului postat pe www.primaria-constanta.ro la secțiunea “achiziții publice”.

Ce presupune această achiziție? Prestarea serviciilor de formare profesională în Antreprenoriat. Se va organiza un curs de formare profesională în Antreprenoriat pentru 100 persoane selectate anterior (5 serii de curs*20 participanţi/serie, 105 h de formare/serie). Examenul final se va organiza în conformitate cu Metodologia ANC.

Criteriul de adjudecare stabilit este prețul cel mai scăzut.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 23 aprilie, ora 11.00.

Caietul de sarcini, fișa de date, proiectul de contract și formularele pot fi descărcate din secțiunea documente. De asemenea, pentru detalii puteți studia documentul aici :

Important! Oferta va fi transmisă până la data de 23.04.2018 ora 11:00, în original, la adresa Primăria Municipiului Constanța, b-dul Tomis, nr. 51, în atenția Serviciului achiziții publice, persoană de contact Manea Nilghiun, tel: 0241488157 e-mail: achizitiipublice@primaria-constanta.ro

Comments

comments