Conecteaza-te cu noi

Administratie

Primăria Constanța încearcă să justifice haosul din intersecția de la Casa de Cultură. Vezi despre ce e vorba

Published

on

intersectie casa de cultura

Primăria Constanța spune că, pentru a nu încurca foarte mult traficul rutier în zona Casei de Cultură, la intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada I.L. Caragiale, firma contractată pentru schimbarea conductelor de distribuție a agentului termic și-a concentrat atenția în ultimele zile pe schimbarea conductelor vechi din canalul termic și montarea noilor conducte din țeavă preizolată.

„În felul acesta s-a refăcut legătura dintre 2 tronsoane ale Magistralei I de distribuție a agentului termic, lucrări care fac parte din proiectul de reabilitare/modernizare a rețelelor termice primare/transport a agentului termic din municipiul Constanța. Până în prezent au fost executate lucrări pe un tronson de peste 16,3 km din cei 21,6 de km prevăzuți în contract.

În ultima perioadă pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu s-a circulat cu restricții din cauza acestor lucrări, dar odată cu finalizarea lor, în acea zonă circulația a fost reluată. Amintim că întreg bulevardul se află într-un amplu proces de reabilitare și modernizare, la finalul căruia constănțenii se vor putea deplasa pe artere rutiere moderne.“, spune Primăria.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions