Conecteaza-te cu noi

Administratie

Viceprimarul Cocargeanu, mesaj pentru Chițac: „Da, suntem „tari în clanță“, deoarece nu permitem PSD-ului să tragă sforile în Constanța“

Published

on

usr tari in clanta

Viceprimarul USR, Florin Cocargeanu, a reacționat dur pe Facebook după ce primarul Vergil Chițac i-a atacat într-un interviu pentru o publicație locală.

„Cei care conduc USR Constanța sunt contorsionați de răutate. Sunt tari în clanță și buni de gură. Se victimizează. Au o probleme de favorabilitate și provoacă scandaluri…Viceprimarul trebuie să facă politica mea, viziunea mea“, a spus Chițac.

În replică, Florin Cocargeanu spune că ultimele reacţii pe care domnul primar Vergil Chiţac le-a lansat în spaţiul public sunt, cel puțin, contradictorii şi demonstrează, din nou, în ce direcție se îndreaptă guvernarea locală şi care este tabăra din care a ales să facă parte. Şi, din păcate, nu este cea a constănțenilor

„În momentul în care mi-a retras atribuțiile de viceprimar, domnul Chiţac m-a acuzat de un „discurs public ireverențios“ manifestat la adresa dumnealui. Concret, domnul Chiţac s-a supărat că am criticat şi că m-am împotrivit deciziilor pe care, cu sprijinul PNL+PSD, le-a luat în defavoarea oraşului şi al constănţenilor.

Advertisement

Aşadar, mă acuză de lipsă de respect în limbaj, însă apoi acordă interviuri în care atât pe mine, cât şi pe colegii mei din USR Constanța, ne numeşte „tari în clanţă“, “buni de gură” sau „plini de răutate“.

În acelaşi interviu, Chiţac recunoaște cu nonșalanță că, în biroul său din primărie, a stat la discuții cu membri şi lideri ai PSD Constanța pe marginea bugetului municipiului, precum şi alte chestiuni administrative. Aceeași manieră de discurs lejer pe care l-a folosit şi şeful PSD, Ion Dumitrache, când a afirmat că are întâlniri şi convorbiri telefonice pe teme imobiliare cu primarul Vergil Chiţac.  

Cu noi, consilierii USR Constanța, nu a avut astfel de discuţii şi întâlniri pe marginea proiectelor, deşi avem un acord de colaborare pentru guvernarea locală, pe care l-am semnat împreună cu cei de la PNL și cu Vergil Chițac, tocmai pentru a respecta voturile a zeci de mii de constănţeni, care şi-au dorit un oraş scăpat de influenţa PSD.

Deci, Vergil Chiţac invită PSD-ul în biroul său, cu voturile consilierilor PSD+PNL îi vinde lui Ion Dumitrache 854 mp de plajă în Mamaia, apoi se supără şi spune că noi, USR Constanța, suntem „tari în clanţă“ şi „buni de gură“. De ce? Pentru că atragem atenţia şi spunem lucrurilor pe nume. Pentru că nu vrem să votăm proiecte cu ochii închişi şi pentru că avem o responsabilitate faţă de constănţenii care ne-au acordat încredere.

Da, domnule Chiţac, poate că aveţi dreptate… Suntem „tari în clanţă“, deoarece clanţa noastră nu s-a deschis pentru a permite PSD-ului să ne intre în birou şi să tragă sforile în Constanţa.“, a spus Cocargeanu.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions