Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Administratie

Primăria Constanța preia în administrare două piețe constănțene. Vezi ce vrea să facă cu ele

Published

on

Consilierii locali din Constanța, cei ai PNL și PSD, la propunerea primarului Vergil Chițac, au aprobat un proiect de hotărâre privind revocarea dreptului de administrare al societății Administrația Fondului Imobiliar asupra imobilelor situate în municipiul Constanţa. Primarul Vergil Chițac a explicat în cadrul ședinței faptul că Primăria retrage mai multe active de la AFI (fosta RAEDPP) cu intenția de a le moderniza.

„Nu este în intenția noastră de a retrage aceste active de la ei cu intenția de a-i decapitaliza. Nu are nicio legătură procesul lor de transformare în societate comercială cu faptul că noi retragem activele astea. Este vorba despre Piața Griviței, Piața Filipescu, imobilul de strada Mercur și terenurile de tenis de la T.C. IND din cartierul Tomis Nord. Noi vrem ca activele astea să le revitalizăm, iar ei (AFI) nu pot să o facă. Nu au specialiști care să știe să scrie un caiet de sarcini și să organizeze licitații. Nu facem altceva decât să le retragem de la ei, le refacem și le dăm înapoi.“, a declarat Vergil Chițac.

administrare pie e primarie

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions