Conecteaza-te cu noi
SEAS

Administratie

USR Constanța îl dă afară pe consilierul care a votat cot la cot cu PNL și PSD vânzarea unei bucăți de plajă către Ion Dumitrache

Published

on

Alianța de conjunctură PNL + PSD + un trădător de la USR, Iulian Călin, a aprobat vânzarea unei bucăți de plajă către mogulul Ion Dumitrache. Gestul consilierului local al USR este de neînțeles în USR Constanța, care spune că nu va accepta și nu va tolera membri care fac jocuri de culise cu alte partide în defavoarea constănțenilor.

„Mai ales dacă vorbim şi despre favorizarea unor indivizi din gașca PSD-iștilor, care zeci de ani au monopolizat şi distrus municipiul, precum și stațiunea Mamaia.“, spun cei de la USR.

Ținând cont de cele întâmplate astăzi în ședința Consiliului Local, USR Constanţa anunță, oficial, va solicita excluderea consilierului municipal Iulian Călin din cadrul partidului Uniunea Salvați România.

„Decizia vine ca urmare a votului pe care domnul Călin l-a acordat în favoarea unui proiect de hotărâre aflat pe Ordinea de Zi a Consiliului Local Constanța prin care uneia dintre firmele șefului PSD Constanța, Ion Dumitrache, i se permite cumpărarea unei suprafețe de 854 mp de plajă din stațiunea Mamaia.

Deși USR Constanța a anunțat clar că nu va susține acest proiect, pentru care consilierii PNL şi PSD şi-au dat mâna în cadrul comisiei de specialitate, prin votul său, domnul Iulian Călin ne-a arătat că este de partea celor care vor să contribuie mai departe la betonarea completă a stațiunii Mamaia şi prosperitatea rechinilor imobiliari de sorginte pesedistă.

Pe lângă faptul că domnul Iulian Călin a încălcat principiile USR, considerăm că a trădat încrederea constănțenilor care l-au pus prin vot în scaunul de consilier local şi îi solicităm demisia din cadrul Consiliului Local Municipal Constanța.“, spun cei de la USR într-un comunicat.

Președintele Organizației Municipale a USR, viceprimarul Florin Cocargeanu, spune că votul lui Iulian Călin nu este o greşeală, ci o alegere regretabilă de a contribui şi de a favoriza interesele pesediştilor care, ani la rând, au transformat Mamaia într-un şantier grotesc.

„În calitate de preşedinte al filialei municipale USR Constanţa, i-am solicitat domnului Iulian Călin demisia din partid, asta dacă mai are o fărâmă de onoare. În caz contrar, alături de colegii mei vom solicita excluderea sa din partid. Votul lui Iulian Călin nu este o greşeală, ci o alegere regretabilă de a contribui şi de a favoriza interesele pesediştilor care, ani la rând, au transformat Mamaia într-un şantier grotesc. Domnul Călin a trădat principiile USR, i-a trădat pe colegii săi şi, nu în ultimul rând, a trădat încrederea constănţenilor ale căror voturi i-au permis să fie consilier local municipal.“, a spus Cocargeanu.

Citește și:

Alianța de conjunctură PNL + PSD + un trădător de la USR a aprobat vânzarea unei bucăți de plajă către mogulul Ion Dumitrache

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions