Conecteaza-te cu noi

Administratie

Primarul Chițac, despre lucrările din oraș: „Știu că mama mea este pomenită tot timpul de cetățeni, dar asta e“

Published

on

Consilierii locali din Constanța au votat, astăzi, proiectul de hotărâre privind aprobarea prețului local al energiei termice furnizată de către societatea Termoficare Constanța SRL în municipiu. Concret, este vorba de o reducere de aproximativ 11 lei.

Primarul Vergil Chițac a declarat că se așteaptă ca prețul gigacaloriei să scadă și mai mult pentru că municipalitatea investește în rețeaua de termoficare.

„Muncim la înlocuirea rețelei primare care aduce agentul termic de la CET la punctele termice, pentru că aici avem cele mari pierderi. Dacă înlocuim rețeaua primară și diminuăm pierderile, mă aștept ca prețul gigacaloriei să scadă. Ăsta e și interesul meu, ca să scadă prețul pentru că trebuie să subvenționăm foarte mult. Știu că îmi atrag oprobiul multor constănțeni, știu că mama mea este pomenită tot timpul de cetățeni, dar asta e. Am ales drumul ăsta consistent. Eu cred că orașul trebuia schimbat radical cu viteze mari. Toate astea înseamnă un cost politic pe care mi-l asum fără nicio problemă. Nu există altă cale.“, a spus Chițac.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions