Conecteaza-te cu noi

Politica

Prinși cu poza lui Dragnea pe perete, PSD-iștii îi îndeamnă pe liberali să-și pună tablouri cu Ludovic

Published

on

După referendumul pe familia tradițională, pe care declarativ l-au susținut deopotrivă, PSD și PNL se află în fața unei noi tradiții. Primii au readoptat-o deja la nivel local, existând dovezi în acest sens, și-i îndeamnă și pe cei din urmă să o implementeze de îndată. Vorbim aici de tradiționalul tablou al liderului de partid, care, pe vremea comunismului, atârna în fiecare sediu al PCR-ului și-n fiecare instituție. În 1989, scârbiți de grețosul cult al personalității liderului suprem, revoluționarii au aruncat pe foc tablourile lui Ceaușescu.

Recent, PSD Constanța a luat decizia de a expune în sediul de partid un tablou cu liderul național Liviu Dragnea. Ba chiar, la un moment dat, cei mai cunoscuți membri social-democrați de la malul mării au realizat o fotografie de grup, sub portretul lui Dragnea.

Chestionat pe marginea acestui subiect, secretarul general al PSD Constanța, Lucian Lungoci, a declarat pentru “Ordinea.ro” că și liberalii ar fi potrivit să-și pună poza președintelui pe perete. Mai mult, același lider social democrat ne întreabă pe noi dacă demersul lor este un lucru potrivit.

“Ce, doamnă, e un lucru rău ca poza domnului președinte al Partidului Social Democrat să fie pe perete în sediul partidului? Poza există, nu este vorba de vreun trucaj. Dacă mă întrebați pe mine, atunci vă spun că sunt de părere ca și cei de la Partidul Național Liberal, de exemplu, să își pună poza președintelui pe perete, nu e deloc un lucru rău”, a declarat Lungoci pentru Ordinea.ro.

Sursa foto: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=467129583773197&set=pcb.467129663773189&type=3&theater

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions