Conecteaza-te cu noi

Politica

Proiectul de lege care prevede înmatricularea sau radierea unui autovehicul online are aviz pozitiv

Published

on

marian crusoveanu

Proiectul de lege care prevede înmatricularea sau radierea unui autovehicul online a fost avizat pozitiv în cadrul Comisiei de Transport și Infrastructură din cadrul Camerei Deputaților, anunță deputatul PNL de Constanța, Marian Crușoveanu.

“Prin această inițiativă, PNL continuă politicile de digitalizare și debirocratizare a României, demers legislativ care va ajuta la simplificarea și accelerarea procesului administrativ legat de autovehicule. Astfel, platforma online ce va fi creată va veni în sprijinul tuturor celor care au autovehicule, pentru că le va ușura accesul (care va fi 7/24) la servicii publice în momentul înmatriculării sau radierii unui autovehicul. Dacă analizăm avantajele pe care le aduce digitalizarea serviciilor publice, aș aminti că se va termina, atât cu statul la cozi la diverse instituții, cât și cu cerința de dosare peste dosare fără sens. Proiectul urmează să fie dezbătut și susținut de PNL și în plenul Camerei Deputaților”, transmite parlamentarul constănțean printr-o postare făcută pe pagina sa de Facebook.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions