Connect with us

Politica

PSD a acceptat să negocieze cu Nicolae Ciucă instalarea unui nou Guvern

Published

on

Conducerea centrală a PSD a decis, joi, să meargă la negocieri cu premierul desemnat, Nicolae Ciucă, pentru formarea unui majorități parlamentare care să instaleze un nou Guvern.

„Am luat o decizie in BPN ca sa ne vedem cu prim-ministrul desemnat. E normal. E un moment destul de dificil prin care trece Romania. Solicitarea este din partea premeirului desemnat si cum cred ca este corect, ne vedem la sediul PSD. In ce priveste intalnire cu PNL, acum PNL are o decizie itnerna de a nu se vedea sa negocieze cu PSD. Daca vor lua alta decizie, atunci…”, a declarat liderul PSD, Marcel Ciolacu, la sediul central al partidului. Liderul PSD a precizat că întâlnirea cu Ciucă nu va avea avea loc azi.

PSD nu exclude un guvern minoritar, concluziile urmând să fie trase după discuția cu Ciucă, a adăugat liderul social-democrat. (sursa: stiripesurse.ro)

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!