Conecteaza-te cu noi

Actual

Radu Mazăre și-a chemat prietenii și rudele în Madagascar. Fotografii din Oceanul Indian

Published

on

A început vacanța de 1 Mai a românilor refugiați politic! Mazăre și-a invitat prietenii în Madagascar, au scris jurnaliștii de la Libertatea.ro și au publicat mai multe fotografii în care apar cumnata fostului primar al Constanței, fotomodelul Cătălina Tănase, iubita fostului senator Alexandru Mazăre, dar și bodyguardul lui Radu Mazăre, Nicolae Rotaru.

Cu toții se bucură și postează pe paginile de socializare fotografii în apa limpede a Oceanului Indian.

Tolo.ro publică mai multe fotofragii, pe care vi le punem și noi la dispoziție.

Radu Mazăre a transmis în perioada sărbătorilor de iarnă că a decis să plece în Magadascar, după ce autoritățile a anunțat că acesta nu s-a prezentat la Poliția pentru a semna documentele aferente controlului judiciar.

Advertisement

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions