Connect with us

Politica

Războiul lui Palaz cu Seaview Media. A înfrânt o ”rezistență șmecheră”

Published

on

Degeaba isi umfla muschii smecherii acolo unde se aplica legea

In vederea demararii procedurii de reabilitare a trotuarului din fata Consiliului Judetean Constanta, s-au facut o serie de demersuri pentru rezolvarea, conform  procedurilor legale, a situatiei judridice a acestei suprafete de teren.

Nu mica a fost surprinderea sa ne lovim de “rezistenta smechera” a firmei de publicitate care avea amplasate doua panouri (unipoluri) pe terenul CJC si care sub niciun motiv nu a acceptat sa demoleze panourile publicitare amplasate pe terenul CJC.

Download (PDF, 1.84MB)

 

 Presiunea si conexiunile economice ale firmelor de publicitate (firme de casa ale fostei administratii Mazare) au facut ca demolarea sa dureze apropae un an de zile (prima adresa 32380/17.11.2017), in tot acest timp firmele incasand bani si taxe pentru publicitate!

“Astfel in urma unei pozitii ferme din partea subsemnatului (notificarea nr 19165/17.07.2018),  Sc Seawiew Media Srl  s-a conformat si a demolat cele doua panouri publicitare care blocau investitia ce urma sa fie realizata de catre  CJC (reabilitare trotuar si amenajare parcare). Fac precizarea ca prin aceasta investitie se va usura traficul si accesul pietonal pe trotuarul din fata  CJC, se va mari suprafata de zona verde si se vor obtine zece locuri de parcare in plus. Este incredibil cum firmele de casa ale vechii administratii mai au inca parghii si blocheaza institutiile statului, facandu-si jocurile de interese. Este  necesara multa energie si fermitate pentru a nu lasa smecherii sa-si umfle muschii acolo unde se aplica legea.“ a declarat Claudiu Palaz. (comunicat de presă PMP Constanța)

Comments

comments