Connect with us

Actual

Razii în județul Constanța. Polițiștii au aplicat zeci de sancțiuni contravenționale

Published

on

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii Serviciului de Ordine Publică din cadrul IPJ Constanța au desfășurat mai multe razii și au aplicat zeci de sancțiuni contravenționale.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Constanța, în noaptea de 28 – 29 mai a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, al polițiștilor Secției 8 Rurală Băneasa și cei ai Serviciului Rutier, au desfășurat o razie pe linia prevenirii și combaterii faptelor de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și creșterea gradului de disciplină rutieră în rândul conducătorilor auto, în localitatea Băneasa.

Astfel, au fost legitimate aproximativ 60 de persoane, fiind oprite, pentru control, peste  40 de autoturisme.

În urma activităților, au fost aplicate 23 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 7.500 de lei, dintre care 15 la O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Advertisement

Totodată, a fost reținut, în vederea suspendării, un permis de conducere și 2 certificate de înmatriculare.

În noaptea de 28 – 29 mai a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale și al polițiștilor Secției 4 Rurală Medgidia, au desfășurat o razie pe linia prevenirii și combaterii faptelor de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și creșterea gradului de disciplină rutieră în rândul conducătorilor auto, în municipiul Medgidia.

Astfel, au fost legitimate aproximativ 70 de persoane, fiind oprite, pentru control, peste  50 de autoturisme.

În urma activităților, au fost aplicate 28 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 10.000 de lei, dintre care 10 la O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

În noaptea de 28 – 29 mai a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică, cu sprijinul polițiștilor Poliției municipiului Mangalia și al celor din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu reprezentați ai O.P.C., D.S.V.S.A. și D.R.A.F., au desfășurat o acțiune pe linia verificării respectării legalității privind vânzarea băuturilor alcoolice către clienți și consumul acestora în spațiile publice, în stațiunea Vama Veche.

Advertisement

Astfel, au fost legitimate aproximativ 30 de persoane și au fost controlate 5 unități de alimentație publică.

În urma activităților, au fost aplicate 9 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 15.500 de lei.

Totodată, a fost reținut, în vederea suspendării, un permis de conducere.

Foto: Ilustrativ

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement