Conecteaza-te cu noi

Energie&Mediu

Reactoarele 3 și 4 de la Cernavodă, construite cu bani de… împrumut. Anunțul Nuclearelectrica

Published

on

Nuclearelectrica intenționează să se împrumute pentru a finanța retehnologizarea Unității 1 de la Cernavodă și a proiectului Unităților 3 și 4. Compania a publicat un Anunț privire la intenția de a iniția o Procedură de selecție în vederea contractării unor imprumuturi.

Potrivit anunțului, instituțiile financiare internaționale (”Bănci”) interesate asupra intenției SNN de a iniția o procedură de selectie neangajantă pentru selectarea unei Bănci care să acționeze ca un Aranjor/Finanțator în vederea contractării unor împrumuturi necesare pentru finanțarea a două proiecte, respectiv: Proiectul de Retehnologizare a Unității 1, CNE Cernavoadă, dezvoltat de SNN, și Proiectul Unitățile 3 și 4, CNE Cernavodă, dezvoltat de Energonuclear S.A.

Selecția băncii se va realiza printr-o Procedură de Selecție competitive și transparentă într-un cadru stabilit de SNN sub forma unui dialog competitive, se specifică în anunțul SNN.

 

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions