Connect with us

Actual

Regal velistic, muzică bună şi foc de artificii

Published

on

Regata Marilor Veliere 2016 promite o experienţă de neuitat nu doar pe timpul zilei, atunci când puteţi vizita navele prezente în Portul Constanţa, dar şi atunci când soarele apune, iar unii dintre cei mai în vogă artişti ai momentului vor cânta special pentru voi.

Totul începe astăzi, de la ora 19:00, cu un spectacol Ciuleandra impresionant, inspirat din teme şi motive tradiţionale, un spectacol de sunet, lumini, teatru şi dans, urmat de recitalul fetelor de la Cvartet Anima, iar la sfârşitu serii de un super show Vama.

regata-1

Concertele din cea de-a doua zi se anunţă cel puţin la fel de spectaculoase ca primele, astfel că pe 9 septembrie vor urca pe scenă, pe rând, Corina şi Trupa Vunk. Totul va începe de la aceeaşi oră, 19:00, şi se va încheia în jurul orei 23. În fiecare seară, concertele sunt precedate de un spectacol de cântece şi dansuri organizat de etniile dobrogene.

regata-2

În cea de-a treia zi şi ultima, vor concerta Ligia Hojda şi Loredana, care promit să facă un show extraordinar. Alături de ele pe scenă vor urca şi cei de la Vega Band., iar în cele din urmă noaptea de sâmbătă, 10 septembrie se va încheia cu un foc impresionant de artificii.

regata-3

Navele vor pleca din port abia duminică, începând cu ora 16:00, nu înainte de a încheia Regata Marilor Veliere cu o paradă de-a lungul coastei oraşului Constanţa.

Să nu uitaţi că intrarea este liberă, atât în timpul zilei, cât şi la spectacolele de seară.

 

Sursa: Regata Marilor Veliere

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta