Connect with us

Politica

Reşit Taner, out din PSD

admin

Publicat

la

Ape tulburi în Tuzla şi bătălii aprige pentru funcţia de primar. Pe lângă faptul că primarul Constantin Micu a fost destituit din funcţie prin ordin de prefect din cauza condamnării penale, nici vicele cu atribuţii de primar de acum nu ”stă” pe roze. Nici din punct de vedere legal, nici altfel. Reşit Taner, căci despre el este vorba, încearcă  să-i ia ”şunca din fasole” lui Constantin Micu, cum se zice. Mai exact, bătăliile din PSD dau roade iar Taner s-a dus spre gruparea responsabilului de zonă, Nicolae Moga. Iar scenariul sună în felul următor: a apărut şi un sondaj de opinie care-l clasifică pe Reşit Taner cu un scor de aproximativ 60% din intenţiile la vot (că notorietate are, slavă Domnului, numai dacă stăm să ne aducem aminte cum a rămas Tuzla fără viceprimar deoarece Taner era umflat de oamenii legii) iar pe ex-edilul-şef, Constantin Micu, cu vreo 40%. Aşa se face că, zilele acestea, are loc excluderea lui Reşit Taner din PSD şi, automat, pierderea calităţii de consilier local şi destituirea din funcţia de viceprimar. Hârtiile sunt deja la partid, semnate. Urmează ca, până la sfârşitul lunii prefectul Constanţei să emită ordinul privind încetarea mandatului lui Reşit Taner. Şi-uite aşa, visele acestuia construite cu sprijinul nemijlocit al responsabilului zonal PSD se năruiesc. Pentru că, în asemenea condiţii, nu va mai putea să bată nici la uşa lui Constantin Micu. A cărui mână a muşcat-o.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Politica

Mesajul consilierului județean Marian Crușoveanu de Ziua Armatei Române

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Consilierul județean Marian Crușoveanu, alături de mai mulți colegi din PNL, a depus astăzi o coroană de flori în cinstea ostașilor români, la Monumentul Eroilor din Murfatlar. Cu această ocazie, liderul liberal a adresat un mesaj cu ocazia Zilei Armate Române.

„Alături de colegii mei, Bogdan Bola și George Niculescu, am depus, astăzi, o coroană de flori, în cinstea ostașilor români, la Monumentul Eroilor din Murfatlar. Ziua Armatei este, pentru noi toți, un prilej prin care glorificăm sacrificiul militarilor pentru păstrarea independenței și a integrității naționale. Ne înclinăm, cu respect și prețuire, în fața militarilor români, care, prin sacrificiul lor, poartă cu mândrie drapelul, în teatrele de operațiuni, îndeplinind, cu profesionalism și dăruire, misiunile încredințate. Libertatea, idealul național și integritatea națională au fost îndeplinite, cu prețul sacrificiului ostașilor români. Cu ocazia Zilei Armatei, urez militarilor români și tuturor celor care activează în domeniul militar, la mulți ani și felicitări pentru devotamentul față de țară!“, a declarat Marian Crușoveanu.

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Adrian Stoian, noul președinte al PMP Mangalia

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Ca urmare a demisiei lui Petru-Mihai Crăciun din funcția de președinte al PMP Mangalia, Adrian-Ionel Stoian a fost numit președinte interimar al acestei organizații. PMP face precizarea că până acum Adrian Stoian a ocupat funcția de vicepreședinte al PMP Mangalia și are o vastă implicare în desfășurarea campaniilor electorale, „fapt pentru care avem convingerea că din noua funcție de președinte al PMP Mangalia va motiva, atât organizația, cât și electoratul să promoveze proiectele propuse de candidații PMP la alegerile parlamentare.“

„Cea mai bună urare pe care o pot face domnului Adi Stoian odată cu numirea în funcția de președinte interimar al PMP Mangalia nu poate fi „bun venit“, el fiind deja în organizație, ci este: „mișcăm Mangalia“. Mult succes, Adi Stoian!”, a declarat Claudiu-Iorga Palaz, președintele PMP Constanța.

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Val de demisii din PSD Constanța. Viceprimarul Babu și directorul CT Bus Bogdan Niță au plecat din partid

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Continuă valul de demisii din PSD Constanța. După plecarea lui Făgădău, alți doi membri importanți vor pleca. Este vorba de viceprimarul Dumitru Babu, directorul CT Bus Constanța, Bogdan Niță, dar și fostul consilier local Valentin Gabriel Pârvulescu.

„E doar decizie pur personală. Nu e ca un afront sau viscerală. Nu plec pentru a mă înscrie în alt partid.“, a declarat Bogdan Niță pentru Ordinea.ro.

Potrivit unor surse, din PSD Constanța au plecat peste 20 de persoane.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: