Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Retehnologizarea staţiei de epurare Medgidia, o altă investiţie finalizată de RAJA

Published

on

RAJA inaugureză, mâine, un alt obiectiv din cadrul proiectului „Reabilitarea şi modernizarea sistemului de alimentare cu apă şi canalizare în regiunea Constanţa şi Ialomiţa”. Este vorba de ,,Retehnologizarea şi introducerea treptei de epurare avansată la staţia de epurare – localitatea Medgidia”, investiţie realizată în parteneriat cu Ministerul Fondurilor Europene, Consiliul Judeţean Constanţa şi autoritățile locale. Evenimentul marchează o nouă etapă de progres tehnologic, de ridicare a calităţii serviciilor oferite de RAJA SA comunităţile din zonă.

Proiectul „Reabilitarea şi modernizarea sistemului de alimentare cu apă şi canalizare în regiunea Constanţa – Ialomiţa”, în valoare de 238.259.536 de euro, este finanţat prin Programul Operaţional Sectorial Mediu. În 26 de localităţi, din judeţele Constanţa şi Ialomiţa, au fost realizate investiţii pentru îmbunătăţirea infrastructurii de apă şi apă uzată.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions