Conecteaza-te cu noi

Actual

Săptămână plină pentru sportivii de la CSM Constanța. Vezi programul competițiilor

Published

on

calendar csmct mai s

Săptămână plină pentru sportivii de la CSM Constanța, care sunt angrenați în lupta pentru medalii și trofee în competițiile interne și internaționale! Handbaliștii luptă pentru Cupa României, în turneul F4 de la București. Tot în Cupa României, pugiliștii urcă în ring, la Brăila, iar cicliștii iau startul pe șosea în competiția de la Bacău, în timp ce atleții se vor bate pentru medalii la Campionatele Internaționale ale României, la Craiova. Atenția noastră se îndreaptă și spre Sala Sporturilor, unde baschetbaliștii U16 luptă pentru calificarea la turneul final, dar și spre Mangalia, unde rugbiștii vor juca un nou meci în Divizia Națională de Seniori. Tuturor, le urăm succes! Hai, Constanța! Hai, România!

== Handbal seniori ==

 Handbaliștii noștri joacă trei meciuri într-o săptămână! După derby-ul Ligii Zimbrilor, cu Dinamo București, 32-32, miercuri, la Sala Sporturilor, CSM Constanța are parte de un weekend de foc, în Final 4 Cupa României. La turneul găzduit de Sala Dinamo din Capitală, băieții noștri luptă pentru a-și apăra trofeul cucerit anul trecut. Într-o reeditare a finalei din 2023, CSM Constanța joacă prima semifinală a turneului cu CS Minaur Baia Mare. Sâmbătă, 18 mai, de la ora 15.00! Dinamo și CSM București se întâlnesc, de la 17.30, în cea de-a doua semifinală. Duminică, 19 Mai, sunt programate finala mică (ora 12.15) și finala mare (15.00). Meciurile noastre vor fi transmise în direct pe aplicația CSM Constanța (Google App & App Store) și pe site-ul www.csmconstanta.ro, la secțiunea LIVE TV. Cele două semifinale și finala mare vor fi în direct și pe ProArena. Hai, Constanța!

== Baschet juniori ==

CSM Constanța U16 luptă pentru calificarea la Turneul Final al Campionatului Național de Baschet Masculin! Suntem gazdele Turneului Semifinal, între 17 și 19 Mai, la Sala Sporturilor. Băieții antrenați de Norbert Kovasch vor juca trei meciuri și speră să aibă alături de ei cât mai mulți spectatori. Programul turneului: Vineri, 17 Mai: CSM Constanța – CSȘ CSM Petrolul Ploiești (ora 17.30), ABC Laguna București – ABC Rising Stars Popești Leordeni (19.45); Sâmbătă, 18 Mai: CSM Constanța – ABC Laguna București (12:30), ABC Rising Stars Popești Leordeni – CSȘ CSM Petrolul Ploiești (14.45); Duminică, 19 Mai: ABC Rising Stars Popești Leordeni – CSM Constanța (10.00), CSȘ CSM Petrolul Ploiești – ABC Laguna București (12.15). Meciurile echipei gazdă vor fi transmise în direct pe youtube-ul CSM Constanța dar și pe aplicația CSM Constanța (Google App & App Store), pe site-ul www.csmconstanta.ro la secțiunea LIVE TV. Hai, Constanța!

== Atletism ==

Pe 18 și 19 Mai la Craiova sunt programate întrecerile Campionatelor Internaționale ale României „Iolanda Balaș Soter”. CSM Constanța va participa cu zece atleți, care își doresc să câștige cât mai multe medalii: Valentin Radu, Dragoș Silvestru, Ionuț Vasile, Alexandru Toader, Fabian Toth, Andrei Sterea, Marian Petre, David Ciolpan, Ioana Colibășanu, Alexandru Ionescu. Antrenorii sportivilor la CSM Constanța sunt Elena Colibășanu și Alin Larion. Hai, Constanța!

== Rugby ==

Rugbyștii de la CSM Constanța se pregătesc de un nou meci pe teren propriu, în etapa a 6-a din Divizia Națională de Seniori. După ce etapa trecută a învins clar pe CSU Alba Iulia cu 58-7, formația antrenată de Alexandru Lupu își dorește un nou succes cu CSM Galați. Cele două formații sunt vecine de clasament, CSM Constanța pe locul 3 cu 16 puncte, urmată de echipa gălățeană cu 15 puncte. Meciul este programat Duminică, 19 Mai, de la ora 11.00 pe Stadionul „Marina” din Mangalia, iar intrarea spectatorilor va fi gratuită. Meciul va fi transmis în direct pe aplicația CSM Constanța (Google App & App Store) și pe site-ul www.csmconstanta.ro, la secțiunea LIVE TV. Hai, Constanța! Team is everything!

== Ciclism ==

Cicliștii noștri participă la Cupa României de Șosea, în weekend, la Bacău, în cadrul competiției Turul Colinelor. Mihnea Harasim, Matei Paris, Matei Cucu, Dragoș Cioclin și Brigitte Belu (antrenor Filip Grigorescu) vor concura în probele de fond, sâmbătă, și circuit, duminică. Competiția se desfășoară pe mai multe categorii, de la Elite, U23, juniori și cadeți, la Master, Amatori și Open. Duminică, începând cu ora 12.30, vor avea loc starturile pentru Cupa României. Hai, Constanța!

== Box ==

La Brăila se desfășoară, în această săptămână, întrecerile Cupei României la box pentru tineret, seniori U22. CSM Constanța participă cu un lot important format din șase sportivi la tineret și doi la seniori U22. Cei șase pugiliști de la tineret sunt: Costas Cezar Fulina – categoria 51 kg, Eugen David Penu – categoria 51 kg, Daniel Angelo Tutunea – categoria 60 kg, Florin Cristian Fânaru – categoria 71 kg, Daniel Andrei Maftei – categoria 71 kg, Sebastian Cristian Ilioi – categoria 75 kg. La seniori U22 vor boxa de la clubul nostru: Erson Huseim – categoria 51 kg și Alexandru Marian Buleu – categoria 75 kg. Boxerii sunt pregătiți la CSM Constanța de antrenorii Mihai Constantin și Ionuț Bodilcu. Hai, Constanța!

== Zilele Constanței ==

CSM Constanța este prezentă la Zilele Constanței în 18-19 Mai, pe Faleza Cazino, cu CSM Sport Corner. Sportul, mișcarea, distracția iau cu asalt locurile special amenajate de pe Faleza Cazino dar și din cartierele Constanței! Vor fi activități, concursuri cu premii, distracție, toate prin sport și voie bună! Fii alături de minionii Zilelor Constanței în perioada 18-19 Mai, pe Faleza Cazino și în locațiile unde distracția ajunge și mai aproape de tine, în parcuri, locurile de joacă amenajate și cartiere! De sâmbătă până duminică, pe Faleza Cazino și în următoarele locații, după cum urmează: Vineri 17 Mai ora 17.00 – Poarta 6, Sâmbătă 18 Mai ora 17.00 – CET, Duminică 19 Mai ora 17.00 – Far, Luni 20 Mai ora 17.00 – Parc Dragoslavelor, Marți 21 Mai ora 17.00 – Parc Badea Cârțan. Sunt așteptați toți constănțenii la mișcare, distracție, să fie parte din Zilele Constanței! Un eveniment pus în mișcare cu ajutorul celor de la CELCO, Catena – Farmacia Inimii, Facultatea de Educație Fizică și Sport a Universității Ovidius din Constanța și Clubul Sportiv Municipal Constanța. Zilele Constanței, un eveniment organizat de Primăria Municipiului Constanța.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions