Conecteaza-te cu noi

Politica

Ședință solemnă a CJ Constanța pentru sărbătorirea a 100 de ani de la unirea Basarabiei cu România

Published

on

Partidul Mișcarea Populară Constanța, prin președintele Claudiu-Iorga Palaz, a solicitat convocarea Consiliului Județean Constanța în data de 27.03.2018, în cadrul unei ședințe solemne, pentru a sărbători, în mod oficial, 100 de ani de la unirea Basarabiei cu România.
PMP Constanța consideră că este necesar să afirmăm cu acest prilej că susținem cu toată convingerea, în numele idealului nostru comun, o acțiune de înfrățire între localitățile din Republica Moldova, care și-au declarat unirea cu România, și localitățile din județul nostru.
În cadrul ședinței, Partidul Mișcarea Populară va depune un proiect de hotărâre prin care să fie aprobată, în mod simbolic, declarația de unire dintre Basarabia și România.
Am solicitat convocarea Consiliului Județean într-o ședință solemnă, în semn de prețuire pentru dorința de unire, care este un act curajos, plin de încărcătură istorică.
O națiune trebuie sa fie unită și să viețuiască într-o singură țară, așa cum au decis înaintașii. Granița peste Prut nu trebuie să mai existe, a declarat Claudiu Palaz. (comunicat de presă PMP Constanța)

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions