Connect with us

Politica

Senatorul Chițac, bun de plată. A pierdut procesul cu PNL

Published

on

Senatorul Vergil Chițac a pierdut procesul cu PNL Constanța și este obligat de instanța de judecată să le plătească foștilor colegi suma de 2.380 lei cu titlu de cheltuieli de judecată.

Iată minuta instanței în dosarul 20349/212/2017:

“Respinge cererea de chemare în judecata formulata de reclamantul CHITAC VERGIL în contradictoriu cu pârâtul Partidul National Liberal – Filiala Constanta, ca neîntemeiata. Obliga reclamantul la plata catre pârât a sumei de 2.380 lei cu titlu de cheltuieli de judecata reprezentând onorariu avocat. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare, care se va depune la Judecatoria Constanta. Pronuntata prin punerea solutiei la dispozitia partilor prin mijlocirea grefei instantei, azi, 24.05.2018.”

Dosarul se referă la neplata unei sume de bani aferentă campaniei electorale pentru alegerile parlamentare trecute.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!