Connect with us

Politica

Senatorul Remus Negoi (USR): „Noua alianță PSD – PNL este FSN 2.0“

Published

on

USR a intrat oficial în opoziție după ce săgeata liberală a virat spre stânga. Oficialii USR din Constanța critică în termen duri decizia PNL de a forma un guvern cu PSD. Senatorul de Constanța al USR, Remus Negoi spune într-o postare pe Facebook că noua alianță este, de fapt, FSN 2.0.

„Blestemul de care îi era teamă lui Corneliu Coposu (“România să ajungă pe mâna FSN şi pe stânga şi pe dreapta politicii”) s-a împlinit. O parte a PNL şi tot PSD-ul flămând au dat mână cu mână pentru continuarea fesenizării României. Pentru blocarea reformelor. Pentru hoția banului public. Împotriva românilor. Să vă fie mare rușine (nu că v-ar păsa) vopsiților! Vă bazați că românii vor uita. Nu vor uita! USL 2.0 e prea puțin spus! PCR 2.0 sau FSN 2.0 sunt mult mai aproape de realitate!“, a scris Negoi.

Critici despre noua alianță a adus și consilierul local al USR Mihai Ochiuleț. El spune că liberalii au hotărât să meargă spre PSD tot noaptea, ca hoții!

„”PSD are specialişti, are oameni care au mai fost miniştri, are oameni care ştiu să conducă şi are oameni cu care ai putea să încropeşti o coaliţie care să îşi atingă obiectivele stabilite” – Fenechiu, șeful senatorilor PNL. Această alegere a consfințit ceea ce știam de ceva vreme, faptul că PNL este aceeași mizerie cu PSD și cine se aseamănă se adună. O decizie păcătoasă care nu va face o Românei mai bună.

P.S. Abia aștept reacțiile colegilor consilieri PNL din Constanța, a afirmat Mihai Ochiuleț.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta