Connect with us

Politica

Septimiu Bourceanu (PNL): “Capul județului incompatibil cu onestitatea”

Published

on

Anunțul Agenției Naționale de Integritate care a constatat faptul că Horia Țuțuianu, actualmente Președinte al Consiliului Județean Constanța, s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 20 decembrie 2012 – 30 martie 2016, întrucât a exercitat simultan funcția de consilier județean și pe cea de președinte al Consiliului de Administrație al S.C. Neptun Olimp S.A., realizând venituri de natură salarială de la societatea comercială, întărește vorba din bătrâni că “ce se naște din pisică, șoareci mănâncă”. Lupii tineri crescuți și educați de Nicușor Constantinescu își urmează cu cinste maestrul în ale lăcomiei. Urmașul lui Constantinescu face exact ce a învățat de la predecesorul său: fentează legea și acumulează avere. O spun chiar autoritățile care consemnează că Țuțuianu “pe perioada exercitării mandatului de consilier județean, între Consiliul Județean Constanța și S.C. Lantana Style S.R.L., societate în cadrul căreia soția persoanei evaluate a exercitat calitatea de asociat unic și administrator, s-a derulat un acord – cadru privind furnizarea de solarii complet echipate, în valoare de 100.000 lei”.

”Este de-a dreptul revoltător ca omul care trebuie să conducă în spiritul legii un județ întreg dă dovadă de lipsă de respect pentru sutele de mii de constănțeni, cărora le-a promis cinste și onestitate. De fapt, Horia Țuțuianu fentează legea și demonstrează că integritatea și cinstea reprezintă în continuare două calități ce lipsesc la vârful autorităților județene din Constanța”, a declarat Septimiu Bourceanu, prim-vicepreședinte al Biroului Politic Județean PNL Constanța.

(comunicat de presa PNL Constanța)

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!