Conecteaza-te cu noi

Administratie

Și-au bătut joc de plămânii constănțenilor. Firma care modernizează bd. Lăpușneanu, ruptă cu amenzile de Garda de Mediu

Published

on

moloz lapusneanu

Praf, mizerie și lucrări care parcă nu se mai sfârșesc. Cam asta este imaginea Constanței la ora actuală. Firmele care execută lucrările publice au început să fie amendate drastic de Garda de Mediu Constanța pentru că nu respectă nici cele mai elementare norme de protecție a mediului și depozitează deșeurile din construcții atât pe zona carosabilă, cât și printre arborii de pe aliniamentul stradal. O situație de acest gen o regăsim pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, unde societatea care execută lucrări a amenzi în valoare totală 125.000 de lei.

„Amenzi în valoare totală de 125.000 lei aplicate firmei (lider de sociere) care execută proiectul  “Îmbunătățirea mobilității în municipiul Constanța, între gara CFR și stațiunea Mamaia” . Urmare a verificărilor efectuate în zona Casei de Cultura (intersecție str.I.L.Caragiale / bd.Al.Lăpușneanu), unde se realizează lucrări pentru Primăria Constanta, Garda de Mediu Constanta a aplicat astăzi o amendă în valoare de 40.000 lei. Firma de construcții a fost sancționată pentru depozitarea neorganizata a deșeurilor de moloz și asflat, atât pe zona carosabilă, cât și printre arborii de pe aliniamentul stradal.

moloz lapusneanu

 

Aceeași firmă a fost sancționată la începutul lunii iulie cu 15.000 lei pentru neluarea masurilor de limitare a emisiilor de poluanți în atmosferă. Alte trei sancțiuni în valoare totală de 70.000 lei au fost aplicate aceleiași societăți în perioada martie – mai 2023, pentru nerespectarea legislației privind protecția atmosferei și gestionarea deșeurilor, în mai multe zone ale municipiului Constanța unde realizează lucrări de decopertare a trotuarelor și a insulelor pietonale.“, informează Garda de Mediu.

Citește despre cine se ocupă de lucrările de bulevardul Lăpușneanu:

Cine se ocupă de modernizarea bulevardului Lăpușneanu: de la afaceri în domeniul armamentului la tunuri financiare cu Primăria Capitalei

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions