Conecteaza-te cu noi

Exclusiv

Sorin Rugină: “Fiul medicului Nicoară are dosarul beton, cu dovadă de la nu știu ce organizație că este rrom”

Published

on

Nimeni nu știe că medicul Cristian Nicoară provine dintr-o familie de rromi, iar informația că fiul său a fost admis la Facultatea de Medicină a Universității Ovidius pe un loc destinat etniei la care facem referire, a stârnit controvese în rândul opiniei publice. Se pare că Alexandru Cristian Nicoară, fiul medicului Cristian Nicoară, actualul manager al Spitalului orășenesc Hârșova, are dosarul întocmit ca la carte. Informația este furnizată pentru “Ordinea.ro” de rectorul Universității “Ovidius”, prof. univ. dr. Sorin Rugină.

“Dosarul este beton! S-a înscris în mod corect pentru acest loc la Facultatea de Medicină, are dovada că că ese rrom de la nu știu de organizație, totul este atașat la dosar, iar promovarea pe listă s-a făcut după ce un alt concurent s-a retras. În concluzie, oficial, dosarul este în regulă și garantez pentru asta. Am efectuat verificări amănunțire, mai ales după ce dvs. ne-ați sesizat acest aspect”, a declarat rectorul Universității “Ovidius” pentru ziarul nostru.

Citește și:

Fiul doctorului Cristian Nicoară, admis la Facultatea de Medicină a Universității “Ovidius” pe un loc de… rrom

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions