Connect with us

Administratie

„Ștafeta pentru educație” revine la Castelu. Vor fi oferite premii pentru sute de copii

Published

on

Asociația Reality Check, în parteneriat cu Primăria Castelu și Școala Gimnazială Castelu, organizează evenimentul comunitar „Ștafeta pentru educație“, la care vor participa peste 400 de copii, atât din familii vulnerabile, cât și din familii cu o situație socio-economică mai bună, din Castelu și Nisipari – judeţul Constanța. Evenimentul are ca scop integrarea prin sport şi promovează incluziunea şcolară a tuturor copiilor.
Ștafeta are loc sîmbătă, 14 mai 2022, începând cu ora 11.00, în zona Sălii de Sport Castelu: Str. 1 Mai, Nr. 36K, Castelu (Constanța). Organizatorii spun că evenimentul își propune să crească starea de bine a copiilor și a comunității din Castelu și să faciliteze interacțiunea dintre locuitori. Este și o ocazie extraordinară de a vorbi despre importanța educației, a mișcării, despre fair-play, despre țeluri. De asemenea, organizatorii acțiunii „Ștafeta pentru educație” afirmă că pregătirile sunt în toi.

„450 de perechi de încălțăminte și șosete, 450 de tricouri și pantaloni scurți, plus 450 de numere de concurs, trebuie să se întâlnească perfect după mărime și categorie de vârstă în 450 de pungi! Suntem în pline pregătiri pentru Ștafeta pentru Educație de la Castelu. Sâmbătă dăm startul mult așteptat, amânat de două ori din cauza pandemiei. Și noi și copiii suntem nerăbdători! Am avut de partea noastră astăzi ajutoare de nădejde la pregătiri. Suntem tare mândri de tinerii din Castelu cu care lucrăm și fără de care nu ne-am fi descurcat. Și le mai suntem foarte recunoscători elevilor și profesorilor de la Colegiul Dobrogea Castelu, care ni s-au alăturat și au muncit cot la cot cu noi la pregătiri! Mulțumim!“, spune Reality Check.

Voluntari pentru a pregăti „Ștafeta pentru educație” au fost și elevii claselor a IX- a A și a X-a B de la Liceul Tehnologic Dobrogea Castelu, sub îndrumarea  cadrelor didactice, au participat la activitatea de voluntariat “Împreună pentru o viață mai bună in Castelu”, proiect derulat de Realitycheck și Primăria Castelu.

„Împreună pentru o viață mai bună în Castelu” este un proiect derulat de Asociația Reality Check în parteneriat cu Primăria Comunei Castelu, Fundatia Noi Orizonturi și Asociația Pe Stop, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund – Romania, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

Advertisement

Sursa foto: Facebook

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement