Conecteaza-te cu noi

Societate

Termocentrale Constanța SRL organizează dezbatere publică pentru obținerea autorizației integrate de mediu

Published

on

cet

ANUNT PUBLIC

 TERMOCENTRALE CONSTANTA S.R.L., cu sediul social în municipiul Constanța, b-dul Aurel Vlaicu nr. 123, jud. Constanța, anunță publicul interesat asupra dezbaterii publice a solicitării de emitere a autorizației integrate de mediu pentru desfășurarea activității: PRODUCŢIA ŞI DISTRIBUŢIA ENERGIEI TERMICE ŞI A APEI CALDE – cod CAEN: 3530 (rev.2)/ (rev.1), la punctul de lucru din municipiul Constanța, b-dul Aurel Vlaicu nr. 123, jud. Constanța, pentru obiectivul: TERMOCENTRALE CONSTANTA, care va avea loc la sediul social, pe data de 11.06.2024, ora 1300.

Informațiile privind documentația de solicitare în vederea obținerii autorizației integrate de mediu, pot fi consultate la sediul APM Constanța, în str. Unirii nr. 23, precum și la sediul din municipiul Constanța, b-dul Aurel Vlaicu nr. 123, jud. Constanța, de luni până vineri între orele 8.30 – 15.30.

Observațiile, sugestiile, propunerile publicului se primesc în scris la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța, str. Unirii nr. 23, până la data de 05.06.2024 (10 zile lucrătoare de la apariția anunțului).

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Adrian Cârlescu este fondator și redactor-șef al publicației Ordinea.Ro. Activează în presa locală constănţeană din anul 1998. A fost reporter şi editor de ştiri la MTC TV, redactor-şef la Replica de Constanţa, redactor în departamentul de investigații la Ziua de Constanţa, co-fondator la Dezvăluiri.Ro, redactor de investigații la Constanța.ro. Este absolvent al Facultăţii de Filosofie a Universităţii din Bucureşti (1998), finalizată cu o teză de licenţă coordonată de profesorul Gabriel Liiceanu, şi a unui master de filosofia culturii (2000). Este autor al volumului „Columbia – spectacolul morţii. Regimul de detenţie în Colonia Cernavodă a Canalului Vechi”, Editura Ex Ponto, Constanța, 2014, și coautor coordonator al volumului ”O istorie a orașului Cernavodă”, Editura Star Tipp, Slobozia, 2015.

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions