Connect with us

Societate

Trageri cu muniție de război în poligonul Babadag. Circulația va fi restricționată

Published

on

poligonul Babadag

În poligonul Babadag se vor desfășura trageri cu muniție de război, ziua și noaptea, în perioadele 6 – 9 iunie, 12 – 16 iunie, 19 – 23 iunie și 26 – 30 iunie, între orele 8.00-23.59, în poligonul Babadag. Precizăm că poligonul este situat între localitățile Enisala și Sălcioara, pe DJ222.

Potrivit Consiliului Județean Tulcea, circulația pe DJ222, între Enisala și Sălcioara, va fi restricționată prin amplasarea a două bariere.

Tragerile se vor executa fără întrerupere în interval de 60 de minute cu pauze de 15 minute între ele, pentru decongestionarea traficului rutier.

”Pentru rezolvarea unor situații de urgență se va lua legătura, în mod obligatoriu, cu Centrul secundar de Pregătire pentru luptă Babadag, la numărul de telefon 0240/562 805. Pătrunderea în perimetrul poligonului se va face doar cu aprobarea șefului pazei poligonului.”, au precizat reprezentanții Consiliului Județean Tulcea.

Advertisement

În vederea respectării măsurilor de siguranță a tragerilor, pentru buna desfășurare a activităților, în perioada și la intervalele orare mai sus menționate se recomandă folosirea ca rută alternativă de circulație între localitatea Babadag și localitatea Sălcioara traseul: Babadag – DN 22 – Ceamurlia de Jos – Jurilovca – DJ222 – Sălcioara (și retur).

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement