Connect with us

Actual

Trei bărbați au ajuns în spatele gratiilor. Vezi ce grozăvii au comis

Published

on

Polițiștii constănțeni au pus, ieri, în aplicare trei mandate. Unul dintre bărbații care au ajuns în spatele gratiilor a fost condamnat pentru ucidere din culpă, conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului și părăsirea locului accidentului.

La data de 8 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au identificat un bărbat, de 26 de ani, pe numele căruia Judecătoria Brăila a emis mandat de executare a pedepsei de 5 ani, 4 luni și 10 zile de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și părăsirea locului accidentului.

Tot ieri,  polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au identificat un bărbat, de 29 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de 1 an și 6 luni de închisoare pentru săvârșirea de infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Cele două persoane au fost conduse și încarcerate în Penitenciarul Poarta Albă.

Advertisement

De asemenea, la data de 8 iunie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale au identificat un bărbat, de 31 de ani, pe numele căruia Curtea de Apel Constanța a emis mandat de arestare, pentru 30 de zile, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, bărbatul urmând a fi  extrădat către autoritățile judiciare din Italia.

Persoana respectivă a fost condusă și încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement