Connect with us

Administratie

Trotuarele minune din Cernavodă. Arhitectură urbană în disprețul pietonilor

Published

on

Ordinea.ro a prezentat, într-un articol recent, faptul că anul electoral 2020 l-a găsit pe Liviu Negoiță, primarul orașului Cernavodă la lucru. Orașul este un adevărat șantier, dar unul prost gândit și proiectat. După ce edilul a postat pe pagina sa de Facebook mai multe fotografii și se laudă cum transformă și modernizează orașul, locuitorii îi arată, tot pe rețelele de socializare, modul prost în care asfaltează și croiește loc pietonilor pe trotuare. O palmă de loc, arat le-a lăsat edilul din Cernavodă pietonilor pentru deplasarea pe stradă, iar sesizarea au făcut-o public tot ei.

Iată imaginile, unele care nu mai au nevoie de nicio prezentare:

NOTĂ! Fotografiile au fost postat pe pagina de Facebook “Gânditorul cernavodean”, au fost surprinse de un locuitor pe strada 1907.

Despre ce alte lucrări “certate” cu arhitectura, dar și cu profesionalismul din domeniul infrastructurii stradale, citiți și aici:

Ce vrăji edilitare face Primăria din Cernavodă în anul electoral 2020

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!