Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Un nou proiect finalizat de RAJA SA

Published

on

De la demararea la nivel naţional a Programului Operaţional Sectorial MEDIU, SC RAJA SA s-a implicat în mod semnificativ în absorbţia fondurilor europene, prin derularea de proiecte care să asigure îmbunătăţirea standardelor de viaţă ale populaţiei şi de protecţie a mediului.

Printre investiţiile derulate se regăseşte şi contractul CL24 – ,,Staţie de pompare nouă, extindere aducţiune şi reţea de canalizare şi bazin de egalizare nou – oraşul Cernavodă”. În cadrul acestui proiect s-a realizat o conductă de alimentare cu apă potabilă a zonei din sursele de subteran din Medgidia, conductă ce are o lungime de peste 20 kilometri. Prin această investiţie, cetăţenii oraşului Cernavodă beneficiază de apă de cea mai bună calitate, extrasă din surse de subteran, de la o adâncime de peste 200 metri. Pe lângă conducta de aducţiune de la Medgidia, la nivelul sistemului de alimentare cu apă a fost construit şi un bazin de înmagazinare, cu capacitatea de 1.000 mc, ce va asigura continuitatea serviciului în cazul apariţiei unor avarii. Programul a cuprins şi extinderea sistemului de canalizare pe o lungime de peste 5 km.

Festivitatea de inaugurare a proiectului, va avea loc, mâine, la Stația de Pompare Apă Potabilă situată la ieşirea din satul Ştefan cel Mare, comuna Saligny.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions