Conecteaza-te cu noi

Administratie

Un nou sens giratoriu în comuna Tuzla. Construcția va facilita accesul către Aerodromul din localitate

Published

on

Administrația locală din Tuzla urmează să implementeze un nou proiect care vine în sprijinul cetățenilor, dar și pentru cei care desfășoară activități la Aerodromul din localitate. Astfel, accesul către Aerodrom va fi mult mai accesibil, după ce aleșii locali au acceptat, după multe runde de negocieri, dar și respingeri, proiectul primarului Reșit Taner privind amenajarea unui sens giratoriu în zonă.

INFO! La Aerodrom ppot fi efectuate activități recreative, precum și antrenamente, dintre acestea amintim salturi de agrement cu parașuta individuală, salturi de agrement cu parașuta tip tandem. De altfel, în incinta Aerodromului funcționează și își desfășoară activitatea o școală de parașutism și una de pilotaj.

Chestionat pe această temă, primarul Reșit Taner susține că proiectul la fel și sensul giratoriu sunt importante pentru desfășurarea acțiunilor de la Aerodromul din Tuzla.

foto cu rol ilustrativ

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions