Connect with us

Societate

(Update) De sâmbătă, CT BUS introduce linia 47, pe traseul Constanța – Mamaia

Published

on

De sâmbătă, 19 noiembrie, CT BUS va introduce o nouă linie de transport în comun, între Constanța și Mamaia.

Precizăm că în jur de 4.000 de refugiați din Ucraina trăiesc la ora actuală în apartamente închiriate în Mamaia Nord și Mamaia Sat.  Nu toți dispun de autoturisme pentru transport personal – mulți dintre ei au copii care trebuie să meargă la școală. De asemenea, sunt nevoiți să meargă pe jos sau cu un taximetru în momentul în care își fac cumpărături.

Dat fiind faptul că suntem în extrasezon, autobuzele CT BUS au fost retrase de pe traseul Constanța – Mamaia. Este vorba despre liniile 100, 100M și CityTour.

În acest context, sute de ucraineni au adresat o petiție către Primăria municipiului Constanța, respectiv compania de transport CT BUS pentru a solicita reintroducerea autobuzelor între Constanța și Mamaia.

Cererea lor a fost discutată de către reprezentanții autorităților locale, care au luat decizia ca transportul între Constanța și Mamaia să fie reluat și să se desfășoare pe tot parcursul anului.

Așadar, începând de sâmbătă, 19 noiembrie, între hotel Caraiman din Mamaia și sensul giratoriu de la hotel Dobrogea  din Constanța va fi introdusă linia 47 CT BUS.

Update: Oficial din partea Biroului de presă al CT BUS

CT BUS anunță publicul călător că, începând cu 19.11.2022, introduce o nouă linie de transport – linia 47 Mamaia – pe traseul: Tabără Turist – Mamaia – Campus.

Cursele vor avea o frecvență de 40 de minute, în intervalul orar 6:30 – 21:00 (prima plecare din cap de linie Tabără Turist), iar tarifele sunt aceleași ca și în cazul celorlalte linii operate de societate.

CT BUS, călătorie plăcută de fiecare dată!

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!