Conecteaza-te cu noi

Societate

(Update) Se oprește apa în zona Inel II din municipiul Constanța

Published

on

Lucrările de remediere a avariei pe conducta de alimentare cu apă de la intersecția străzilor Izvor cu Dionisie cel Mic, din municipiul Constanța, a fost finalizată în jurul orei 14.30. La scurt timp însă de la intrarea în presiune, conducta a cedat la câțiva metri față de avaria inițială. De aceea, echipele RAJA au luat decizia înlocuirii tronsonului afectat fiind necesară din nou sistarea furnizării apei.

Prin urmare, până în jurul orei 22.00, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii de pe strada Dionisie cel Mic, tronsonul delimitat de străzile Steagului și Izvor, precum și cei de pe strada Izvor, între străzile Dionisie cel Mic și Soveja.

Totodată, în vederea desfășurării lucrărilor de reparații, a fost necesară restricționarea traficului pe tronsoanele menționate, zonele fiind împrejmuite și semnalizate corespunzător.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor și participanților la trafic din zonele respective, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.”, au precizat reprezentanții  Biroului de comunicare.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions