Connect with us

Politica

Valer Mureșan, despre eventuala propunere pentru funcția de subprefect: “Aș accepta să fiu subprefectul Constanței”

Published

on

Fostul primar al comunei Mihail Kogălniceanu este varianta pe care ALDE – aripa Tucan – o propune pentru funcția de subprefect. Deși, proiectul privind schimbarea din funcție a prefectului de Constanța nu s-a aflat pe ordinea de zi a ultimelor ședințe de Guvern, în teritoriu se fac calcule pentru calcule. PSD are deja pregătite variantele pentru funcția de prefect al județului Constanța, iar ALDE își joacă rolul până la capăt. Știut fiind faptul că ALDE Constanța este rupt în două, tabăra coordonată de Tucan și Learciu susține că potrivit pentru una dintre posturile de subprefect este fostul primar al comunei Mihai Kogălniceanu, fost edil din partea PSD și trecut în ALDE înaintea localelor de anul trecut.

Contactat telefonic, urmare a zvonurilor pe marginea acestui subiect, Valer Iosif Mureșan a declarat pentru “Ordinea.ro” că a discutat cu parte dintre colegii săi și consideră că ar face față unei asemenea provocări. “Propunerea mă onorează și cred că i-aș face față, în condițiile în care am fost timp de opt ani primar, alți patru ani consilier local și am și experiență în domeniul situațiilor de urgență. Sigur că aș accepta o astfel de propunere dacă discuțiile vor deveni oficiale”, a declarant Iosif Valer Mureșan pentru ziarul nostru.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!