Connect with us

Politica

Vrabie a trecut în tabăra Tăriceanu? Banias crede că nu se poate!

Published

on

Circul politic din interiorul ALDE Constanța este departe de a se termina, iar taberele se sucesc de la o zi la alta. Astăzi, o informație interesantă a ajuns la urechile noastre, respectiv faptul că președintele executiv al ALDE Constanța, primarul municipiului Medgidia ar fi trecut în tabăra lui Tăriceanu, asta însemnând că echipa pe care o formează cu deputatul Mircea Banias la Constanța s-ar fi destrămat. Pentru a pune la punct informația primită, l-am contactat telefonic pe primarul Vrabie, însă acesta nu a răspuns apelurilor telefonice venite din partea “Ordinea.ro”, dar îi așteptăm punctul de vedere!

De partea cealaltă, liderul ALDE Constanța, deputatul Mircea Banias, nu crede că este posibil. “El a fost alături de mine la ultima ședință și mi-a spus că nu poate să nu fie cu Daniel Constantin. Personal, nu am ce să-i reproșez. A fost tranșant de fiecare dată, chiar mai tranșant decât mine și vă spun sincer că nu cred să aibă motiv”, susține Mircea Banias pentru ziarul nostru.

Întrebat cum vede situația actuală a organizației ALDE Constanța, Banias ne-a răspuns: “Stranie! Până la alegeri totul a fost bine și acum a început nebunia, dar eu sunt obișnuit, doar știți că am mai trăit astfel de experiențe politice. Este deranjant doar că se duc într-o cârciumă și susțin că îmi retrag mie sprijinul politic… Care sprijin, cel pe care mi l-au oferit cetățenii prin vot?! De asemenea, mi se reproșează că am adus grave prejudicii de imagine partidului. Eu? Imposibil, după scorul partidului de la alegerile parlamentare!”

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!