Connect with us

Politica

(video) 11 mai 2013. Cum îl aștepta Valentin Vrabie pe Traian Băsescu la Peștera

Published

on

Un nou scandal politic îl are ca protagonist pe primarul liberal al municipiului Medgidia. Într-un comentariul pe Facebook, Valentin Vrabie îi aduce fostului președinte al României, Traian Băsescu, injurii grave și îl numește “panaramă, securist care a venit să mă pupe în cur la Peștera”.

Claudiu Palaz (PMP), despre primarul Medgidiei: “Un traseist cu limbaj de lichea”

Realitatea arată diferit față de cum încearcă actualul primar al municipiului Medgidia să o prezinte cetățenilor. Vizita fostului președinte Traian Băsescu în localitatea pe care Vrabie o administra în 2013, anul vizitei prezidențiale la Peștera, a rămas în arhiva internetului și se prezintă contrar celor scrise pe Facebook, ieri, de fostul primar INDEPENDENT al comunei.

Astfel, invitația a fost făcută de insuși primarul Vrabie, iar informațiile au fost confirmate atunci chiar de el. Vrabie a precizat, la momentul respectiv că a trimis o invitație și în anul respectiv, ca și anii anteriori, Administrației Prezidențiale, dar și altor instituții importante ale statului.

”Acum două săptămâni am fost sunat și invitat la Cotroceni”, spunea el. A aflat că Administrația Prezidențială este interesată de comuna Peștera și i s-a spus că este posibil la eveniment să vină doi sau trei consilieri. În ziua evenimentului, l-a sunat consilierul lui Traian Băsescu, Dorel Onaca. Acesta i-a spus că a sosit la eveniment și că este în sediul primăriei, împreună cu alți patru consilieri. ”În 15 minute este posibil să vină și președintele”, i-a spus Onaca conform jurnaliștilor de la ziarul Timpul. La ora 14.30, Traian Băsescu a anunțat că vine sigur. Primarul a fost surprins. S-a gândit că nu este pregătit pentru o astfel de vizită.

Mai mult, Vrabie îl informa pe Băsescu despre activitatea sa și îi aducea la cunoștință că NU va deveni vreodată membru al vreunui partid politic. Îhi, doar în ultimii 3 ani și jumătate a trecut pe la ALDE, a cochetat și s-a pozat cu liderii locali și centrali ai Pro România, pe care i-a și invitat la evenimentele pe care le-a organizat la Medgidia și, de 5 luni este membru PNL și liderul Organizației Municipale Medgidia a formațiunii. Revenind la vizita lui Băsescu de la Peștera, vă prezentăm îmaginile unei știri Pro TV și vă lăsam pe dvs. să trageți concluziile, cine pe cine pupa și unde…

https://stirileprotv.ro/stiri/politic/traian-basescu-a-ajuns-la-pestera-unde-discuta-cu-primarul-localitatii.html

Totodată, vă reamintim că la momentul vizitei lui Traian Băsescu la Peștera, Valentin Vrabie a dezmințit toate ipotezele conform cărora ar urma să se înscrie în partidul creat pe structura fundației Mișcarea Populară.

”Nu am avut niciun moment discuții politice cu președintele Traian Băsescu. Eu nu voi mai intra niciodată în vreun partid politic”, a spus acesta, fără să omită să spună că va colabora cu orice partid sau instituția care dorește binele cetățeanului.

NOTĂ! Interesant este că nici până la această oră conducerea PNL Constanța nu a avut o reacție vizavi de mizeriile verbale pe care colegul lor de la Medgidia le-a lansat în spațiul public.

Vă recomandăm și:

Traseistul Vrabie bifează și PNL

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!