Connect with us

Politica

(video) 11 mai 2013. Cum îl aștepta Valentin Vrabie pe Traian Băsescu la Peștera

Publicat

la

Un nou scandal politic îl are ca protagonist pe primarul liberal al municipiului Medgidia. Într-un comentariul pe Facebook, Valentin Vrabie îi aduce fostului președinte al României, Traian Băsescu, injurii grave și îl numește “panaramă, securist care a venit să mă pupe în cur la Peștera”.

Claudiu Palaz (PMP), despre primarul Medgidiei: “Un traseist cu limbaj de lichea”

Realitatea arată diferit față de cum încearcă actualul primar al municipiului Medgidia să o prezinte cetățenilor. Vizita fostului președinte Traian Băsescu în localitatea pe care Vrabie o administra în 2013, anul vizitei prezidențiale la Peștera, a rămas în arhiva internetului și se prezintă contrar celor scrise pe Facebook, ieri, de fostul primar INDEPENDENT al comunei.

Astfel, invitația a fost făcută de insuși primarul Vrabie, iar informațiile au fost confirmate atunci chiar de el. Vrabie a precizat, la momentul respectiv că a trimis o invitație și în anul respectiv, ca și anii anteriori, Administrației Prezidențiale, dar și altor instituții importante ale statului.

”Acum două săptămâni am fost sunat și invitat la Cotroceni”, spunea el. A aflat că Administrația Prezidențială este interesată de comuna Peștera și i s-a spus că este posibil la eveniment să vină doi sau trei consilieri. În ziua evenimentului, l-a sunat consilierul lui Traian Băsescu, Dorel Onaca. Acesta i-a spus că a sosit la eveniment și că este în sediul primăriei, împreună cu alți patru consilieri. ”În 15 minute este posibil să vină și președintele”, i-a spus Onaca conform jurnaliștilor de la ziarul Timpul. La ora 14.30, Traian Băsescu a anunțat că vine sigur. Primarul a fost surprins. S-a gândit că nu este pregătit pentru o astfel de vizită.

Mai mult, Vrabie îl informa pe Băsescu despre activitatea sa și îi aducea la cunoștință că NU va deveni vreodată membru al vreunui partid politic. Îhi, doar în ultimii 3 ani și jumătate a trecut pe la ALDE, a cochetat și s-a pozat cu liderii locali și centrali ai Pro România, pe care i-a și invitat la evenimentele pe care le-a organizat la Medgidia și, de 5 luni este membru PNL și liderul Organizației Municipale Medgidia a formațiunii. Revenind la vizita lui Băsescu de la Peștera, vă prezentăm îmaginile unei știri Pro TV și vă lăsam pe dvs. să trageți concluziile, cine pe cine pupa și unde…

https://stirileprotv.ro/stiri/politic/traian-basescu-a-ajuns-la-pestera-unde-discuta-cu-primarul-localitatii.html

Totodată, vă reamintim că la momentul vizitei lui Traian Băsescu la Peștera, Valentin Vrabie a dezmințit toate ipotezele conform cărora ar urma să se înscrie în partidul creat pe structura fundației Mișcarea Populară.

”Nu am avut niciun moment discuții politice cu președintele Traian Băsescu. Eu nu voi mai intra niciodată în vreun partid politic”, a spus acesta, fără să omită să spună că va colabora cu orice partid sau instituția care dorește binele cetățeanului.

NOTĂ! Interesant este că nici până la această oră conducerea PNL Constanța nu a avut o reacție vizavi de mizeriile verbale pe care colegul lor de la Medgidia le-a lansat în spațiul public.

Vă recomandăm și:

Traseistul Vrabie bifează și PNL

 

Comments

comments

Politica

Biden anunță CREȘTEREA prezenței militare a SUA în România: forță de luptă cu 3.000 de soldați și 2.000 de angajați

Publicat

la data de

Scris de

Președintele Biden a anunțat miercuri la Madrid, înaintea summit-ului NATO, că SUA își vor crește prezența militară în România. E vorba despre o nouă forță de luptă, o brigadă rotativă cu 3.000 de militari și 2.000 de angajați.

„Statele Unite își vor îmbunătăți poziția de apărare în Europa pentru a răspunde provocărilor și mediului de securitate și vor servi, de asemenea, la consolidarea securității noastre colective. La începutul acestui an, am trimis încă 20.000 de soldați în Europa pentru a întări Alianța și pentru a răspunde mișcărilor Rusiei, ceea ce duce forțele militare în Europa la 100.000 de trupe”, a spus Biden într-o scurtă declarație de presă împreună cu secretarul general NATO, Jens Stoltenberg.

Biden a dat ulterior detalii despre noile forțe militare americane în Europa.

”În Spania vom crește numărul de distrugătoare pe care le avem la baza navală Rota, de la patru la șase. În Polonia vom crea un sediu permanent al Corpului 5 de Armată al SUA pentru a consolida colaborarea noastră cu NATO. Vom avea și brigada rotativă cu 3.000 de soldați și 2.000 de angajați stabiliți în România, ne vom îmbunătăți dislocațiile rotative în statele baltice și vom trimite încă două escadrile de avioane F35 de în Regatul Unit și altele. capabilități de apărare aeriană în Germania și Italia. Putin și-a dorit finlandizarea Europei, dar a obținut NATO-izarea Europei. Este exact ce nu și-a dorit, dar e ceea ce trebuie făcut pentru a garanta securitatea Europei”, a spus Biden.

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Combustibilul se ieftinește cu 50 de bani de la 1 iulie. Guvernul adoptă mâine ordonanța

Publicat

la data de

Scris de

Premierul Nicolae Ciucă a anunțat, astăzi, că Ordonanța cu compensarea prețului la combustibili cu 50 de bani intră mâine în ședința de Guvern, pentru că nu avea toate avizele necesare. Inițial, anunțul premierului fusese că astăzi Executivul va aproba Ordonanța.

„Mâine. Pentru că trebuia să obțină toate avizele”, a spus Nicolae Ciucă.

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, explica că 25 de bani vor fi susţinuţi de la bugetul de stat, iar 25 de bani vor reprezenta o cheltuială deductibilă de către operatori.

Sursa: stiripesurse.ro

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Florin Cîțu a demisionat de la șefia Senatului

Publicat

la data de

Scris de

În ședința de la grupul senatorilor PNL, la care participă și Nicolae Ciucă, Florin Cîțu a anunțat că va demisiona de la șefia Senatului, informează stiripesurse.ro. Interimatul va fi asigurat de vicepreședintele Senatului, Alina Gorghiu (PNL). Decizia lui Cîțu vine după ce liberalii și-au propus să îl schimbe pe fostul premier din toate funcțiile pe care le deține. Mai întâi, a fost demis de la conducerea Sectorului 3 a PNL, iar azi urma să fie demis de la șefia Senatului.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: